Boezemvriend McGregor, Artem Lovbov krijgt andere tegenstander door incident op UFC 229 Nieuws
Nieuws

Boezemvriend McGregor, Artem Lovbov krijgt andere tegenstander door incident op UFC 229

Boezemvriend McGregor, Artem Lovbov krijgt andere tegenstander door incident op UFC 229
Boezemvriend McGregor, Artem Lovbov krijgt andere tegenstander door incident op UFC 229

UFC-vedergewicht Artem Lobov (13-14-1 MMA) zal later deze maand vechten tijdens het UFC Fight Night 138 in Moncton, New Brunswick - Canada. Volgens een rapportage van "The Mac Life" vecht Artem Lobov nu tegen veteraan Michael Johnson op het evenement van 27 oktober aanstaande.

"The Russian Hammer" zou tijdens UFC Moncton aanvankelijk vechten tegen Khabib Nurmagomedovs teamgenoot, Zubaira Tukhugov (18-4 MMA). Echter, de organisatie haalde Tukhugov van de vechtkaart kort na de betrokkenheid van de Russen tijdens de inmiddels 'beruchte' ruzie na het gevecht van UFC 229. Lobov smeekte de UFC zelfs om Tukhugov ondanks zijn acties op de vechtkaart te houden, maar de organisatie hield voet bij stuk. Dat schrijft Bjpenn.

Busaanval van Conor McGregor

Artem Lobov heeft niet meer deelgenomen aan gevechten in de octagon sinds hij afgelopen oktober in Polen tijdens het UFC Fight Night 118 verloor van Andre Fili. Lobov was gepland om Alex Caceres te verslaan tijdens UFC 223 van april in Brooklyn, maar werd van de kaart gehaald vanwege zijn betrokkenheid bij de inmiddels beruchte busaanval van Conor McGregor in het Barclays Center.

"The Russian Hammer" zal de wedstrijd betreden nadat hij vier van zijn afgelopen zes gevechten heeft laten vallen. Lobovs meest recente overwinning kwam op UFC Fight Night 99 in Ierland, waar hij Teruto Ishihara versloeg via unanieme beslissing.

Michael Johnson

Ondertussen was Michael Johnson voor het laatst in actie te zien tijdens UFC Fight Night 135 waar hij een overwinning met een split-decision scoorde op Andre Fili. Die overwinning bracht Johnson daarna uiteindelijk drie verliespartijen op een rij tegen respectievelijk Khabib Nurmagomedov, Darren Elkins en Justin Gaethje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws