BOETE: Kickbokstrainer als misdadiger behandeld na trainen op strand Nieuws
Nieuws

BOETE: Kickbokstrainer als misdadiger behandeld na trainen op strand

BOETE: Kickbokstrainer als misdadiger behandeld na trainen op strand
BOETE: Kickbokstrainer als misdadiger behandeld na trainen op strand

De Vlissingse kickbokstrainer Job-Joris Erentreich van sportschool Zeeuws-Fit kreeg donderdag een dikke boete.

Kickbokstrainer Erentreich was voor het eerst in twee maanden weer aan het trainen geslapen met een groep jongeren. Maar kreeg een dikke boete en voelt zich als een misdadiger behandeld door de politie.

"Als een misdadiger werd ik afgevoerd in het politiebusje omdat ik vervolgens ook nog de identiteitsbewijzen van al mijn leerlingen tevoorschijn moest toveren. En ja, die lagen in mijn auto,”zegt Erentreich tegen het AD.

Als een misdadiger afgevoerd

"Ik werd als een misdadiger afgevoerd en kreeg bijna 500 euro aan boetes. Ik hield me gewoon aan de regels.” Erentreich hield zich netjes aan de regels maar werd wel beboet door een agent en een handhaver.

[wpViralQuiz id=36567]

Erentreich kreeg de boete uitgereikt bij het verlaten van het strand. De politieagent was onvermurwbaar en liet foto's zien waaruit zou blijken dat de regels zouden zijn overtroffen. De kickbokstrainer weet niet of hij zijn lessen op het strand voortzet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws