Boek over Rico Verhoeven vanaf december te verkrijgen! Nieuws
Nieuws

Boek over Rico Verhoeven vanaf december te verkrijgen!

Boek over Rico Verhoeven vanaf december te verkrijgen!

Lees het onthullende en confronterende levensverhaal van Rico Verhoeven; Allemaal in één boek.

Schrijver Leon Verdonschot volgde de wereldkampioen kickboksen een jaar lang intensief. Tijdens trainingen, in voorbereiding naar wedstrijden, tijdens presentaties en workshops, thuis en in zijn vrije tijd. Hij sprak vele (jeugd)vrienden, familieleden, trainers, medesporters. Een mooi cadeau voor de feestdagen voor een ieder die het levensverhaal van Rico Verhoeven wil lezen.

Boek over Rico Verhoeven vanaf december te verkrijgen!

Meeslepend en filmisch geschreven

Het resultaat is RICO: niet alleen een meeslepend en filmisch geschreven verhaal op de huid van de beste kickbokser ter wereld, maar ook een onthullend inkijk in het persoonlijke leven van Verhoeven. Voor het eerst vertelt hij (en zijn intimi) het verhaal van zijn getroebleerde jeugd. Zijn verstoorde relatie met zijn moeder, en de rol van zijn vader, die hem de eerste jaren trainde maar uiteindelijk buiten Verhoevens sportieve team belandde. Het legde de basis voor een zeer gecompliceerde band, die onlangs tragisch eindigde met het overlijden van Verhoevens vader.

RICO is niet alleen een verhaal over sportieve wilskracht en discipline, maar ook een ontroerend verslag van een andere strijd: die om los te komen van je verleden.

Het boek is te onder andere te bestellen bij Bol.com klik hier!

Bron tekst Bol.Com

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws