Bob Sapp terug in de ring tegen Selcuk Ustabasi na gevecht tegen beer Nieuws
Nieuws

Bob Sapp terug in de ring tegen Selcuk Ustabasi na gevecht tegen beer

Bob Sapp terug in de ring tegen Selcuk Ustabasi na gevecht tegen beer

Bob Sapp zal het opnemen tegen de Turkse zwaargewicht Selcuk Ustabasi op zaterdag 27 januari in Izmir

Dat hij zijn hand er niet eens voor om draait om zelfs tegen een beer te vechten is gebleken, nou vechten was iets te overdreven, tegen een plexiglas wand drukken met de beer aan de ene kant is niet echt een gevecht te noemen. Maar op de 27e staat hij tegen een echte beer en wel van Turkse afkomst Selcuk Ustabasi is niet bepaald een lichtgewicht te noemen.

Bob Sapp terug in de ring tegen Selcuk Ustabasi na gevecht tegen beer

De ring uitgetikt door de Franse veteraan Gregory Tony

De wedstrijd gepland voor drie ronden in K-1 kickboxing staat op de kaart bij Mix Fight Championship (MFC 24) en zal wellicht snel afgelopen zijn oordelend na de laatste partij die Bob Sapp vocht en resulteerde in een snelle TKO. Dit was op Fight Night Saint Tropez in augustus vorig jaar waar de Franse veteraan Gregory Tony letterlijk de vloer aanveegde met Sapp. Klaarblijkelijk was er tot het einde van het jaar geen tegenstander te vinden behalve de beer waar Sapp tegenover stond op oudejaarsavond in Japan!

Gevochten tegen de legendarische Ernesto Hoost

Bob Sapp (12-18-0, 9 KO) is een voormalige professionele worstelaar en Amerikaanse voetballer. Zijn cv bevat twee opmerkelijke overwinningen tegen een viervoudig K-1-kampioen, de legendarische Ernesto Hoost. Hij heeft ook gevochten ​​tegen onder meer Mirko "Cro Cop" Filipovic, Remy Bonjasky, Jerome Le Banner. De confrontatie met de beer is misschien wel de meest extravagante gebeurtenis in zijn carrière.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws