BOB SAPP IS TERUG: VECHT HOOFDPARTIJ FIGHT NIGHT SAINT TROPEZ 5 Nieuws
Nieuws

BOB SAPP IS TERUG: VECHT HOOFDPARTIJ FIGHT NIGHT SAINT TROPEZ 5

BOB SAPP IS TERUG: VECHT HOOFDPARTIJ FIGHT NIGHT SAINT TROPEZ 5

WKN FRANKRIJK: Greg Tony tegen Bob Sapp hoofdpartij op fight night saint tropez 5

Bob Sapp is terug hij komt uit in de hoofdpartij op het Jaarlijks kickboxing VIP-evenement Fight Night Saint Tropez dat wordt gehouden op 4 augustus in de Citadel. Het is een tijd stil geweest rond Bob Sapp, maar nu betreedt hij dus weer de ring.

BOB SAPP IS TERUG: VECHT HOOFDPARTIJ FIGHT NIGHT SAINT TROPEZ 5

Lustrum viering

Dit jaar viert het beroemde Fight Night Saint Tropez zijn vijfde verjaardag. Deze unieke gebeurtenis staat bekend als het verzamel punt van enkele van de meest opvallende hedendaagse kickboksers en beroemdheden onder één dak.

Fight Night Saint Tropez is de volgende aflevering van de kickboxing serie Dark Fights. De show zal live op SFR Sport 5 worden uitgezonden, dus als je satelliet TV hebt of via internet kun je live mee kijken.

Grote namen

In het hoofdgevecht komt de wereldkampioen uit Frankrijk Gregory Tony uit tegen de Amerikaanse Bob Sapp. De wedstrijd is een drie-ronde niet-titel gevecht in K-1 kickboxing. De rest van de kaart is in gebruik en wordt in de komende weken aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws