Blonde boksbom los in bargevecht! 'Overal bloed en bijtwonden' Nieuws
Nieuws

Blonde boksbom los in bargevecht! 'Overal bloed en bijtwonden'

Blonde boksbom los in bargevecht! 'Overal bloed en bijtwonden'

Ebanie Bridges is niet alleen in de ring levensgevaarlijk ook daarbuiten staat zij haar mannetje. De blonde sexy bokser heeft toegegeven een dame in een kroeg compleet te hebben gesloopt.

Bekend als 'The Blonde Bomber' vertelde Bridges in de IFL TV Podcast vorige week, hoe ze een vrouw in een Australische kroeg zwaar te pakken nam. De bokser zegt dat ze door het gevecht onder het bloed en bijtwonden zat. Maar dat was nog niet alles, het was een wild bargevecht waarbij ze 'de mond van een vrouw openscheurde' met haar vingers: ,,Er was overal bloed", verklaard Bridges

De 35-jarige IBF-wereldkampioen bantamgewicht en schooljuf, deed de verrassende bekentenis dat ze de vrouw "uit alle macht" sloeg. Haar vinger als "vishaak" gebruikte om haar een ogenschijnlijk ernstig gezichtsletsel te bezorgen.

Overal bloed

Bridges, die nu in Engeland woont, weigerde om juridische redenen te veel details over het incident te geven. ,,Ik heb wel een bargevecht gehad waar ik met mijn vrienden was. Er was een griet die mij bleef duwen en zei opzij te gaan", zei Bridges. ,,Een vriendin van mij kreeg ineens klappen van andere meiden die bij haar hoorden." (lees verder onder video).

,,Ik zei hen te stoppen, maar ze gingen gewoon door en mijn vriendin zei dat ze achter me stond, dus ik deed mijn horloge af, klaar. Ik ging met al mijn kracht naar het gezicht van dit meisje. Ik weet niet eens wat er is gebeurd, ik zat en het voelde alsof ze met een hamer op mijn hoofd sloegen."

Zij waren begonnen

,,Ik kon niets doen omdat ik een arm voor mijn gezicht had en ik zit. Ik voelde haar mond, dus ik stopte mijn vingers in haar mond, en ik scheurde haar hele mond open. Maar het was zelfverdediging, zijn waren begonnen." Ook in de ring is Brigdes geen gemakkelijke en maakt zich op voor haar volgende wedstrijd.

De volgende tegenstander van Bridges is bevestigd als de 39-jarige Aussie-veteraan 'Shotgun' Shannon O'Connell, met een deadline van 26 september van dit jaar voor de wedstrijd. De vijandigheid tussen Bridges en O'Connell is bekend in bokskringen en de twee hebben de afgelopen maanden beledigingen uitgewisseld op sociale media. Wat zorgt voor een pittige wedstrijd wanneer de twee elkaar ontmoeten in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws