Bloederigste vechtsport rukt op: Dave Leduc tekent bij WLC Nieuws
Nieuws

Bloederigste vechtsport rukt op: Dave Leduc tekent bij WLC

Bloederigste vechtsport rukt op: Dave Leduc tekent bij WLC
Bloederigste vechtsport rukt op: Dave Leduc tekent bij WLC

World Lethwei Championship (WLC), 's werelds grootste bare-knuckle vechtsport organisatie, heeft bekend gemaakt dat zij een van de grootste supersterren op contract heeft gezet.

Dave' The Nomad 'Leduc, heeft een exclusief contract getekend met WLC, de van oorsprong Lethwei vechter is een van de beroemste atleten in de meest brute vechtsport ter wereld.

Lethwei of Birmees blotevuist-boksen is een full contact vechtsport uit Myanmar. Lethwei wordt beschouwd als een van de meest agressieve en brute en bloederigste vechtsporten ter wereld. De vechters voorzien hun vuisten slechts van tape en verbandgaas.

Live mee kijken

Dave Leduc is een ongeslagen lethwei-kampioen en komt oorspronkelijk uit Quebec, Canada. Leduc heeft meerdere titels gewonnen bij andere Lethwei organisaties, waaronder het Openweight Championship. Leduc zal naar verwachting zijn WLC-debuut maken in augustus, het gevecht zal onder andere te zien zijn via UFC Fight Pass.

LEES OOK: Dave Leduc daagt Buakaw Banchamek uit

De overeenkomst zal ervoor zorgen dat Leduc exclusief voor het World Lethwei Championship zal vechten. Hij zal een ambassadeursrol voor de organisatie vervullen, om de organisatie bij het internationale publiek onder de aandacht te brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws