Bloedende UFC-ster McGregor schokt fans! 'Paar maanden' Nieuws
Nieuws

Bloedende UFC-ster McGregor schokt fans! 'Paar maanden'

Bloedende UFC-ster McGregor schokt fans! 'Paar maanden'

Conor McGregor claimt begin 2023 zijn comeback te maken naar de UFC-kooi. Ook feliciteerde 'The Notorious' die onder het bloed leek te zitten de bekende Jiu Jitsu ster Nicola Gottardi.

De Ierse superster McGregor weet goed de aandacht op zich te houden. In een video waar de bekende vechter flink gehavend onder het bloed zit brengt hij zijn felicitaties over aan Jiu Jitsu ster Nicola Gottardi die een goede prestatie neerzetten op een groot toernooi.

De fans waren geschrokken en vroegen zich af wat er aan de hand was met de vechter. ,,Wat is er met Conor, waarom bloed hij", vraagt een fan. Deze hoeft zich echt niet druk te maken want de video was opgenomen op de filmset van RaodHouse The Remake, waar de Ier een rol in heeft.

Comeback

Ook kondigde de ster vandaag aan senl zijn comeback te maken. "Ik kom hopelijk snel terug. Begin 2023 mik ik op. Ergens in dat eerste kwartaal. Dat zal me een paar goede maanden geven, als ik deze [film] in een paar dagen heb afgerond, gaat het trainen weer beginnen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws