BITTERE PIL VOOR UFC: Californië annuleert vechtsport events tot mei Nieuws
Nieuws

BITTERE PIL VOOR UFC: Californië annuleert vechtsport events tot mei

BITTERE PIL VOOR UFC: Californië annuleert vechtsport events tot mei
BITTERE PIL VOOR UFC: Californië annuleert vechtsport events tot mei

De California State Athletic Commission heeft alle vechtsportevenementen in de staat tot en met mei geannuleerd.

De maatregel werd genomen vanwege de coronavirus pandemie. "De Commissie heeft dit besluit niet lichtvaardig genomen en begrijpt het potentiële economische verlies voor promotors en de vechtsport sector", aldus de CSAC-verklaring. 'We moesten de belangen van onze vechters en de gemeenschap om ons heen afwegen.'

Grote gevolgen

De beslissing is gebaseerd op richtlijnen van de Californische gouverneur Gavin Newsom en het California Department of Public Health 'om Californiërs te beschermen tegen de mogelijke verspreiding van COVID-19'. De maatregel heeft gevolgen voor de UFC Fight Night-kaart met de lichtgewichten Dustin Poirier en Dan Hooker, die op 16 mei in San Diego zou plaatsvinden.

De UFC heeft gezworen door te gaan met shows nadat hij er drie in maart en begin april had uitgesteld en opnieuw begon met UFC 249 op 18 april. Er is nog geen locatie bepaald voor UFC 249 of het verplaatste San Diego event. De UFC heeft drie andere evenementen in april en mei gepland voor Lincoln, Nebraska; Oklahoma City en Sao Paulo, Brazilië die nog niet officieel zijn gewijzigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws