Billy Joe Saunders vs Martin Murray wederom afgelast Nieuws
Nieuws

Billy Joe Saunders vs Martin Murray wederom afgelast

Billy Joe Saunders vs Martin Murray wederom afgelast

Billy Joe Saunders vs Martin Murray wederom afgelast

"De eerste keer was zijn hand, nu is het zijn hamstring," zei Murray.

Als het waar is, is het de tweede keer dat Saunders zich terugtrekt uit de strijd tegen Murray "We weten dat hij gewoon probeert om een ​​groot geldgevecht te krijgen met Gennady Golovkin of Canelo Alvarez en ik ben te riskant om tegen te vechten, hij wil gewoon niet tegen me vechten. "Maar er is niets dat ik kan doen. Het is de tweede keer dat ik afstand neem van mijn familie en mijn lichaam train om te vechten, het is tot het laatste moment gekomen en het is geannuleerd. Ik ben duidelijk zeer ontstemd maar er is niets dat ik kan doen.

Een volledige verklaring volgt nog

"Ik wil me verontschuldigen aan iedereen die kaartjes heeft gekocht, hotels heeft geboekt. Bedankt aan iedereen voor de blijvende steun en het geloof in mij. "Mijn team blijft werken dus hopelijk heb ik een paar data in de komende paar weken." Saunders 'promotor, Frank Warren, tweette: "Vanwege een blessure van Billy Joe Saunders moest hij zich helaas terugtrekken uit zijn gevecht op 23 juni met Martin Murray in de O2 Arena. "Er wordt vandaag een volledige verklaring afgelegd. Onze excuses voor het eventuele ongemak."

Meer gage en mislukte onderhandelingen

Het nieuws komt na beweringen dat gesprekken tussen Canelo en Golovkin zijn mislukt over hun voorgestelde middengewicht supergevecht in september; van Golovkin wordt gezegd dat hij betere voorwaarden eist van de splitsing van de gage, die in het vooruitzicht is gesteld tijdens de controversiële loting in september jongstleden na de recente mislukte dopingtest van Canelo. De daaropvolgende schorsing van zes maanden van de Mexicaan haalde hem uit een gevecht gepand op 5 mei met Golovkin dat al een tijdje op de kalender stond, waardoor de Kazach op korte termijn geen tegenstander meer had.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws