Bijna doodervaring: Afrikaanse 'HULK' tekent protest aan tegen verlies Nieuws
Nieuws

Bijna doodervaring: Afrikaanse 'HULK' tekent protest aan tegen verlies

Bijna doodervaring: Afrikaanse 'HULK' tekent protest aan tegen verlies

De Senegalese worstelkampioen Oumar ‘Reug Reug’ Kane, ook wel bekend als de Afrikaanse 'HULK' leed donderdag zijn eerste professionele verlies. De Senegalees verloor tijdens bij ONE op TNT 4 in Singapore van Kirill Grishenko. Echter na een nachtje slapen lijkt Kane het er niet mee eens en tekent protest aan.

Het was het ongeslagen zwaargewicht Kirill Grishenko die Kane via een stoot in diens strottenhoofd knock-out sloeg. Happend naar adem was Kane te zien liggend op de mat van de ONE Championship kooi, geen prettig gezicht. De bijna doodervaring is de vechter niet in de kleren gaan zitten en hij tekent dan ook protest aan tegen zijn verlies.

Geen puf meer

,,Mijn team zal in beroep gaan tegen de beslissing van het gevecht om er terecht een No Contest van te maken", schreef Kane op Instagram. ,,Ik werd duidelijk geraakt na de bel, waar ik werd geraakt, maakte mij arbeidsongeschikt en ik kon niet verder in de wedstrijd. "

Of ONE het verzoek van Kane zal overwegen, daar het is nog te vroeg voor om te zeggen. ONE Championship CEO Chatri Sityodtong besprak de situatie tijdens zijn persconferentie na het gevecht met verzamelde media. Hij zei: ,,Het was over het algemeen een zeer teleurstellend gevecht en een zeer teleurstellend einde", zei Sityodtong. ,,Maar de stoot was op de bel, dus het was geen onwettige handeling. Kane zegt dat het na de bel was, dus we moesten de videobeelden controleren. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws