Bijna dood! UFC'er onthult dat gevecht haast fataal werd (video) Nieuws
Nieuws

Bijna dood! UFC'er onthult dat gevecht haast fataal werd (video)

Bijna dood! UFC'er onthult dat gevecht haast fataal werd (video)

Kevin Lee onthult dat hij 'bijna dood' ging tijdens zijn afvalrace voor zijn gevecht tegen Tony Ferguson. De UFC'er verteld over de hel die hij doormaakte voor zijn interim-titelgevecht tegen Tony Ferguson in 2017 bij UFC 216.

,,Als ik een half pond extra had moeten afvallen, had ik waarschijnlijk naar het ziekenhuis moeten gaan", zegt Lee in een interview. ,,Het is je lichaam dat probeert zichzelf in leven te houden. Je lichaam probeert constant die homeostase te behouden, toch? Het probeert je constant stabiel te houden. Dus ja, dit was zwaar.”

Nooit meer

Ondanks een relatief succesvolle lichtgewicht run in de UFC, ziet Kevin Lee zichzelf niet meer vechten op 155 pond. Zoals Lee vertelde in de aflevering van The MMA Hour van maandag, kwam die beslissing na de brute gewichtsvermindering tegen Ferguson.

Lee's laatste gevecht op 155 pond vond plaats in maart 2020. Lee werd daar verslagen door regerend kampioen Charles Oliveira. Hij vecht nu weer in het weltergewicht en zal het komende zaterdag opnemen tegen Daniel Rodriguez tijdens UFC Vegas 35.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws