'Bigfoot' Silva wil rematch met Rico Verhoeven op MMA regels! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Bigfoot’ Silva wil rematch met Rico Verhoeven op MMA regels!

‘Bigfoot’ Silva wil rematch met Rico Verhoeven op MMA regels!

Bigfoot wil nog een keer tegen Verhoeven vechten maar dan op MMA regels, en waarom ook niet!

Nadat hij zijn kickboxing-debuut aan Glory zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven heeft verloren, wil Antonio Silva opnieuw tegen Verhoeven vechten maar in zijn eigen wereld. Zo melde als eerste de website MMA Fighting eerder vandaag.

“Bigfoot” nam het op tegen Verhoeven op zaterdag’s Glory 46 in China, verloor via de tweede ronde technische knock-out. Volgens de manager van Silva, Alex Davis, verwachtte “Bigfoot” niet de kickboks partij te winnen, maar stelt een rematch onder een andere regelset voor.

Kort na het Glory-gevecht heeft Davis een verklaring uitgegeven aan MMA Fighting die een tweede Silva-Verhoeven-partij in MMA voorstelde.

“Antonio ging daarheen en deed zijn eerste kickboxing vecht tegen de huidige Glory champ en legende Rico Verhoeven. En zelfs niet zelf verwachtte hij te winnen, maar hij vocht als een leeuw! Niets schaamde zich voor! En ook was het niet de doodslag allemaal Antonio denkt nu dat het de beurt van Verhoeven is om in MMA te vechten en sinds hij de eerste uitdaging heeft genomen, verzoekt Rico respectievelijk Rico om hetzelfde te doen in MMA. Bigfoot zou hem graag meer dan blij zijn! ”

Silva publiceerde na de nederlaag een verklaring via zijn sociale media.

“Geen excuses … dit was mijn eerste kickboxing gevecht, ik kende de risico’s om te vechten tegen (Verhoeven) omdat hij de kampioen is van (Glory) en hij heeft meer dan 61 gevechten in zijn carrière gevochten. Het was een eer met hem in de ring te staan. Ik hoop nog meer kansen om weer in Glory-evenementen te vechten.

No excuses… this was my first kickboxing fight, I knew the risks of fighting against @ricoverhoeven because he is the champion of @glorykickboxing and he has more than 61 fights in he’s carrier. It was a honor the be in the ring with him. I hope to have more opportunities to fight in Glory events again…. ???? Sem desculpas nessa hora pois essa foi minha primeira luta de kickboxing, eu sabia de todos os riscos e desafios q eu teria pela frente pois aceitei lutar com o campeão do evento onde ele tem mais de 60 lutas de kickboxing, foi uma grande experiência e um enorme prazer dividir o ringue com uma pessoa como o Rico, um cara super respeitador mesmo sendo o campeão e lutando com um lutador que nunca lutou em sua área…. Obrigado Rico q Deus te abençoe e espero voltar a lutar aqui no Glory novamente. #glorykickboxing #china #rkt #thugkickboxing #brasilia

Een bericht gedeeld door Antonio Silva (@bigfootsilva) op

Bekijk ook

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd, 27, werd onlangs ontslagen uit de UFC-selectie

Agentje boksen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video)

Agentje meppen loopt verkeerd af! ‘GTA in het echt’ (video)

Agressie op straat komt in alle vormen voor.

Pereira huurt oud rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht met Adesanya

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Alex Pereira heeft de hulp ingeroepen van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page