Bibiano Fernandes verdedigt ONE bantamgewicht wereldtitel tegen Martin Nguyen Nieuws
Nieuws

Bibiano Fernandes verdedigt ONE bantamgewicht wereldtitel tegen Martin Nguyen

Bibiano Fernandes verdedigt ONE bantamgewicht wereldtitel tegen Martin Nguyen

Regerend ONE bantamgewicht wereldkampioen Fernandes uit Brazilië verdedigt zijn titel tegen Martin Nguyen uit Australië.

Chatri Sityodtong, bestuursvoorzitter en CEO van ONE Championship, verklaarde: "Ik ben super opgewonden om een ​​nieuwe enorme wereldtitelwedstrijd aan te kondigen als regerend ONE Bantamweight World Champion, Bibiano Fernandes, Martin Nguyen zal ontmoeten op IRON WILL. Het is een geweldige matchup, en een die de hele wereld wil zien. Ik twijfel er niet aan dat deze twee strijders een geweldige show zullen maken voor iedereen die live in Bangkok mee kijkt. " De titel verdediging vindt 24 maart aanstaande plaats.

Foto: ONE Championship
Foto: ONE Championship

Fernandes is ongeslagen gebleven in de ONE Championship-kooi

37-jarige Bibiano "The Flash" Fernandes uit Brazilië is de regerende ONE Bantamweight World Champion en wordt alom beschouwd als een van de beste vechters ter wereld, ongeacht van welke promotie. Hij maakte zijn ONE Championship-debuut in 2012 en veroverde de bantamweight wereldtitel in 2013. Sindsdien is Fernandes ongeslagen gebleven in de ONE Championship-kooi, met een enorm opvallend en entertainend vermogen en een onwrikbare wil om te winnen. In zijn meest recente gevecht, maakte Fernandes snel korte metten top vechter Andrew Leone, met het winnen van de Amerikaan in de allereerste ronde. In zijn volgende titelverdediging staat Fernandes tegenover twee-divisie ONE kampioen titelhouder, Martin Nguyen.

Nguyen is een van de meest gerespecteerde MMA kampioenen ter wereld

De 28-jarige Martin "The Situ-Asian" Nguyen is een van de meest gerespecteerde MMA kampioenen ter wereld. Met een indrukwekkend 10-1 professioneel record, met drie submissions en zeven knock-outs, stelt Nguyen's allround vaardigheidsset hem in staat te presteren op het hoogste niveau van competitie. Alle overwinningen van Nguyen zijn gekomen door een spannende finish. In zijn meest recente gevecht scoorde Nguyen een sprankelende overwinning tegen de Filippijnse 'Eduard Folayang om de eerste man in de geschiedenis van ONE Championship te worden die twee titels tegelijkertijd in twee verschillende gewichtsklassen heeft.

Nguyen regeert nu als de ONE vedergewicht en lichtgewicht wereldkampioen, en deze maart in Bangkok probeert hij opnieuw geschiedenis te schrijven. Nguyen staat gepland om het hoofd te bieden aan ONE Bantamweight World Champion, Bibiano "The Flash" Fernandes in zijn volgende kans op grootsheid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws