'BFF!' Rico Verhoeven maakt (geen) indruk op Antonio Plazibat Nieuws
Nieuws

'BFF!' Rico Verhoeven maakt (geen) indruk op Antonio Plazibat

'BFF!' Rico Verhoeven maakt (geen) indruk op Antonio Plazibat

Rico Verhoeven ligt flink in het vizier van Antonio Plazibat. De Kroaat die eerder de Glory Kampioen uitdaagde voor een gevecht is echter niet onder de indruk van diens prestaties in de ring. Toch lijkt een titelgevecht beging volgend jaar een optie.

Afgelopen week werd bekend dat Rico Verhoeven tegen Hesdy Gerges zal vechten tijdens HIT IT op 29 oktober. Volgens critici een makkie voor de Glory Kampioen die zijn titel daar niet verdedigd. De meer positievere fans hebben er geen probleem mee, echter vroeg Plazibat zich af waarom Hesdy en niet hij in die ring staat.

Ricoooo, waar ben je?

Wat volgde was een video waar Plazibat niet onder stoelen of banken stak hoe hij er over dacht: ,,Ricoooo, waar ben je motherfucker", was een van de uitspraken die Plazibat er uit gooide. Nu enkele dagen later komt de Kroaat met een nieuwe boodschap.

Om nog maar eens duidelijk te maken dat Plazibat helemaal niet onder de indruk is van Verhoeven volgde een Insta post met twee ludieke cartoons. Op een ervan staat Plazibat met zijn arm om Verhoeven heen met daar in BFF (Best Friends Forever).

In de andere zien we Badr Hari die Verhoeven een high kick geeft; "Beste prestatie ooit, ben onder de indruk." Een ding is duidelijk Plazibat zal Verhoeven geen rust gunnen totdat de twee tegenover elkaar staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws