Home / Nieuws / Tip voor vandaag Fight League 6 Evenement Hoofddorp

Tip voor vandaag Fight League 6 Evenement Hoofddorp

Bezoek vandaag Fight League 6 Evenement Hoofddorp

Als je vandaag op zoek bent naar een vechtsport evenement dan kun je overwegen om naar Hoofddorp af te reizen. Daar vindt Fight League plaats waar een aantal topvechters de arena zullen betreden.

Vandaag (zaterdag 13 mei) vindt in het Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp Fight League plaats (de zesde editie). De winnaar van dit toernooi zal uitkomen en gaan vechten op de ‘Grand Prix His Majesty King Mohamed VI Part 3’ in Tanger Marokko. Dit is dus een speciaal kwalificatietoernooi.

Mocht je VIP kaarten wensen haast je dan want enkele rijen zijn al uitverkocht. Er zullen in totaal 38 partijen te bewonderen zijn, kaartjes kosten slechts € 35,- aan de deur.

Locatie: Sportcomplex Koning Willem Alexander, Hoofddorp

Prijs kaartjes aan de deur: € 35,-

Heeft u vragen over dit evenement of wilt u een lastminute persaccreditatie of VIP tafel aanvragen? Neem dan contact op met Nordine Alaoui Mrani via 06-49389100

Op 13 mei 2017 vindt in het Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp de zesde editie van Fight League plaats.

Wie is Fight League

Fight League is opgericht in 2013 door Fikri Tijarti, maar bestaat op dit moment uit een consortium van kampioenen.Team Tijarti, Boukhari Gym, Kassem gym en de stille kracht vormen het ruggengraat van een wereldwijd opererende kickboksorganisatie. Hun doel is het om de vechtsportfans fantastische vechtsportevenementen aan te bieden voor een betaalbare prijs. Evenementen waar’s-werelds beste vechters de sportieve strijd met elkaar aangaan.

Bij Fight League gaat het om zowel de sport als om het spektakel. Sinds 2015 heeft Fight League de eer van het Marokkaanse Koningshuis gekregen om de naam van de koning ‘Mohamed VI’ te voeren. Dit vanwege het feit dat 8-voudig wereldkampioen Fikri Tijarti in Marokko uitgeroepen is tot beste vechter aller tijden.

Bekijk ook

Beruchte UFC-vechter bevestigd titelgevecht met Kamaru Usman

Masvidal (Rechts) en Usman (links) Jorge Masvidal bevestigt dat een UFC-titelgevecht met Kamaru Usman beoogd ...

‘De mijne doet meer pijn’: MMA-vechters vergelijken blessures

Pedro Munhoz en Jimmie Rivera vergeleken de schade van kuitschoppen na hun gevecht tijdens UFC ...

Giga knokpartij: Pleuris breekt uit bij judotoernooi (video)

Een judotoernooi voor junioren was het toneel van een gigantische knokpartij vandaag. Dagestaanse fans joelde ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page