Home / Nieuws / Bezoek morgen 24 juni het gala der gevechtskunsten

Bezoek morgen 24 juni het gala der gevechtskunsten

Morgen iets leuks doen? Bezoek het gala der gevechtskunsten!

Foto: Roel fotografie

Morgen is het dan zover het jaarlijkse vechtsport evenement van Zuid Nederland zal dan plaatsvinden, het gala der gevechtskunsten. Het avondvullende programma zal u zeker niet doen vervelen, zowel jong als oud zal zich kostelijk kunnen vermaken.

Ideaal als je een vechtsport wilt kiezen

Voor degene die op zoek zijn naar een geschikte vechtsport voor zichzelf of de kinderen is het gala der gevechtskunsten een moment om je eens goed te oriënteren. De organisatie Budo Ryu Events heeft gezorgd voor een bont gezelschap aan vechtsport kunsten om van te genieten, en zullen er top  vechters aanwezig zijn om hun kunnen te tonen. zo zullen er Nunchaku demonstraties zijn, een sport die nog steeds groeiende is, en zullen er diverse karate stijlen te zien zijn o.a. gepresenteerd door vechters van sportschool Alken. Maar ook andere vechtsporten zullen de revu passeren.

Bevorderen van de vechtsporten

Naast het feit dat vechtsporten leuk zijn om te beoefenen en het je lichaam sterkt,  je gezond maakt en weerbaar, is het een leuke bevordering van de sporten die helaas nog weel eens negatief worden belicht. De organisator Budo Ryu sports willen dan ook met dit jaarlijkse gala laten zien dat vechtsporten fun zijn en toegankelijk voor iedereen. Wij zien een ieder dan ook graag tegeoemt op het gala.

Haast je wat de kaart verkoop is heel snel gegaan mis niet de kans op een kaartje. Neem vandaag nog contact op of meld je gewoon morgen aan de kassa. Wil je meer lezen over het gala der gevechtskunsten, dat kan door hier te klikken.

 

Bekijk ook

Snurker: Bokskampioen valt in slaap tijdens titelwedstrijd

Canelo Alvarez zegt dat hij in slaap viel, tijdens het kijken naar de laatste titelverdediging ...

Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee

Tyson Fury is klaar met het thuiszitten. De bokskampioen is nu meer dan een jaar ...

‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk

Tarik Khbabez stond vorige maand tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Khbabez die niet voor de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page