Bezoek 16 september Enfusion Live Zwolle - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bezoek 16 september Enfusion Live Zwolle

Bezoek 16 september Enfusion Live Zwolle

Enfusion Live Zwolle Aziz Kallah vecht tegen de Thaise legende Yodsanklai

16 September aanstaande is het zover dan gaat het vechtsport gala Enfusion Live Zwolle van start hier zullen verschillende titel gevechten plaats hebben, en zal zelfs  de Thaise kickboks legende Yodsanklai aantreden tegen Aziz Kallah. Een evenement wat je dus niet mag missen en zeker in je agenda moet zetten.

 

Aziz Kallah uit Amsterdam vecht tegen de Thaise legende Yodsanklai

 

Yodsanklai al meer dan 5 jaar ongeslagen kampioen

Yodsanklai is in vechtsport kringen bekend als een van de beste vechtsporters die er op het moment zijn. Hij traint dagelijks bij Fairtex gym Pattaya (Thailand) zijn bijnaam is “The Boxing Computer” en hij was de eerste kampioen van het Contender Asia toernooi ooit, een vechter om rekening mee te houden dus.

Aziz ‘De AK-47’ Kallah

Een markante bijnaam voor de 23 jarige Aziz Kallah ook wel bekend als Aziz ‘De AK-47’, hij traint in Amsterdam bij FFC Pancration Gym, Lucien Carbin is zijn trainer en begeleider. Met 59 pro gevechten heeft Aziz Kallah een indrukwekkend fight record. Uit de gevechten kwam hij maar liefst 56 keer uit de bus als winnaar, hij is meervoudig Europees en Nederlands kampioen in zijn gewichtsklasse.

Thaise low kicks zijn killing

Thaise kickbokser staan bekend om hun harde been technieken en trainen bijvoorbeeld hun schoenen op bamboe bomen, en die geven net mee. Yodsanklai staat ook bekend om zijn keiharde trap technieken. Iets waar Kallah vast op getraind heeft, echter zal het een zeer spannend gevecht worden tussen deze twee top vechters.

Meerdere gevechten om te bekijken

Er zullen meer interessante gevechten zijn om te bekijken met talenten zoals Verlinden tegen Javier, El Gaoui tegen Boustati en anderen. Enfusion staat er om bekend dat de door hen geselecteerde vechter uitblinken en zorgen voor een avond vol vermaak. Daar gaat het tenslotte om, dus koop alvast je tickets of reserveer een VIP arrangement via de website van Enfusion. En wellicht to 16 september!

Bekijk ook

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd (video)

We zijn het inmiddels gewend de bizarre gevechten uit Rusland

Glory kampioen ‘Petch’ kansloos tegen oud-rivaal in beladen wedstrijd

Petchpanomrung de Glory Kickboxing vedergewicht kampioen leed vandaag een nederlaag tegen oud-rivaal Chujaroen Dabransarakham

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?'

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! ‘Vechtsporter?’ (video)

Een man werd in elkaar geslagen met een boksbeugel tijdens een vechtpartij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page