BEVESTIGD: Ginciev vs Dorticos WBO halve finale in Sochi 3 februari 2018! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / BEVESTIGD: Ginciev vs Dorticos WBO halve finale in Sochi 3 februari 2018!

BEVESTIGD: Ginciev vs Dorticos WBO halve finale in Sochi 3 februari 2018!

Vervolg Ali Trophy in de cruiserweight editie van de World Boxing Super Series

De halve finale van de Ali Trophy in de cruiserweight-editie van de World Boxing Super Series tussen IBF Wereldkampioen Murat Gassiev (25-0, 18 KOs) en WBA Wereldkampioen Yunier Dorticos (22-0, 21 KOs) vindt plaats in Bolshoy Ice Dome in Sotsji, Rusland op 3 februari 2018.

“De consistente groei van ons toernooiconcept blijft grote sportinvesteerders aantrekken. Comosa is erg trots om de halve finale van Ali Trophy naar Sochi te brengen, “zei Roberto Dalmiglio, CEO van Comosa. “Dit gevecht is een heel speciale,” zei Kalle Sauerland, Comosa’s Chief Boxing Officer: “Het niveau in het Ali Trophy-toernooi is al van de allerhoogste, maar als je twee dergelijke grote boksers hebt met enorme KO-kracht, dan zijn de fans de enige gegarandeerde winnaar.

Ginciev vs Dorticos WBO halve finale in Sochi 3 februari 2018!

Twee wereldkampioenen botsen in Sotsji, deze speciale Olympische stad. Rusland houdt vast voor de Ali Trophy-ervaring, de lichten en sterren komen eraan!

Murat ‘Iron’ Gassiev, verdiende zijn plek in de halve finale toen hij de Poolse Krzysztof Wlodarczyk in New Jersey in oktober wegblies met een krachtige prestatie om een ​​KO in de derde ronde te produceren. “De locatie voor de halve finale was niet belangrijk voor mij, maar het feit dat het in Rusland en de prachtige stad Sochi zal zijn, maakt me erg blij”, zei Gassiev.

“Dit betekent dat mijn familie en vrienden en veel mensen uit mijn thuisregio Ossetië aanwezig zullen zijn. Het is ook altijd een eer en een genoegen om voor mijn landgenoten te vechten, “zei de 24-jarige en betuigt veel respect voor zijn aanstaande uitdaging. “Dorticos is een zeer goede gevaarlijke vechter. Het wordt geweldig om mijn vaardigheden te testen tegen een tegenstander zoals hij. Ik ben ervan overtuigd dat we fantastisch boksen zullen bieden voor fans over de hele wereld. ”

Cubaanse overheersing

De Cubaanse Dorticos aka ‘The KO Doctor’, maakte in zijn kwartfinale indruk met een verwoestende KO-overwinning in de derde ronde over de Rus Dmitri Kudryashov in San Antonio in september. En hij voorspelt een andere overweldigende output tegen een andere Rus in de gaststad van de Olympische Winterspelen van 2014. “Ik kijk uit naar gevechten in Sochi. Waar ik ook vecht, ik zal hard werken om mijn tegenstander uit te schakelen”, zei de 31-jarige Dorticos.

“Ik geloof dat ik de beste ter wereld ben en de toekomstige winnaar van de Muhammad Ali Trofee. Ik kan niet wachten om Gassiev en de fans in Rusland en de rest van de wereld te laten zien waar ‘The KO Doctor’ over gaat! ” De cruiserweight-finale van de World Boxing Super Series vindt plaats in mei 2018 in Jeddah, Saoedi-Arabië.

Kaarten voor de semi-finale Ali Trophy tussen Gassiev en Dorticos gaan later deze maand in de verkoop. Fans worden gevraagd om zich in te schrijven voor kaart updates op worldboxingsuperseries.com om teleurstelling te voorkomen.

Bekijk ook

UFC'er Chimaev Russisch leger in? 'Paspoort afgepakt, kan land niet uit'

UFC’er Chimaev Russisch leger in? ‘Paspoort afgepakt, mag land niet uit’

Khamzat Chimaev zijn paspoort is in beslag genomen

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut (video)

Deze zette een lowkick in maar werd vrijwel afgestraft door Prikaza.

Glory neemt maatregelen! 'Gedragsregels voor fans en vechters'

Glory Collision 4 maatregelen! ‘Gedragsregels voor fans en vechters’

Voor Glory Collision 4 welke deze zaterdag plaatsvindt in het Gelredome Arnhem

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page