Beveiliger klaagt Connor Mcgregor aan voor mishandeling! Wordt blikje Monster Energy hem fataal? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Beveiliger klaagt Connor Mcgregor aan voor mishandeling! Wordt blikje Monster Energy hem fataal?

Beveiliger klaagt Connor Mcgregor aan voor mishandeling! Wordt blikje Monster Energy hem fataal?

Conor McGregor geconfronteerd met rechtszaak door beveiliger, na gooien van een blikje Monster-energiedrank op de Nate Diaz persconferentie!

William Pegg probeert McGregor te dagvaarden voor maar liefst 72.000 dollar, met de bewering dat hij op de achterkant van het hoofd was getroffen door blikje Monster-energiedrank. Connor McGregor is misschien financieel binnengelopen na zijn mega-gevecht met Floyd Mayweather, maar hij kan gedwongen worden om een bedrag uit te betalen aan een beveiliger die hij na een persconferentie schijnbaar met een blik heeft bekogeld.

Eerst maar eens met vakantie, en niet onder de indruk

Connor McGregor lijkt zich niet echt druk te maken, en is momenteel twee weken met vakantie op Ibiza, na zijn tiende ronde verlies tegen de ongeslagen bokslegende Floyd Mayweather in Las Vegas. Hij zit op een berg van ongeveer £ 100 miljoen, na zijn overstap vanuit de UFC naar de boksring. De luttele 72.000 dollar is een fooi die hem nauwelijks zal raken, en om te zeggen dat McGregor onder de indruk is kan en understatement zijn.

Maar wat is er nou precies gebeurt?

Het incident vond plaats in een pre-fight persconferentie voor zijn UFC-bout met Nate Diaz op 17 augustus 2016 in het Copperfield Theater in Vegas. De sfeer werd grimmig toen Diaz op McGregor afstormde en de twee begon flessen water naar elkaar te gooien. Op een gegeven moment lijkt McGregor een blikje Monster-energiedrank van de tafel te pakken en naar zijn tegenstander te gooien. Waarvan de beveiliger William Pegg, nu beweert dat de “Notorious”, zijn richting in gooide en hij was getroffen.

 

Schadeclaim

William Pegg zegt dat hij medische kosten van ongeveer £ 3.800 heeft opgelopen na behandeling voor zijn verwondingen. Naast de medische kosten meent Pegg recht te hebben op een schadevergoeding, en is van mening dat hij recht heeft op ten minste £ 72.000. McGregor’s advocaten hebben een reactie gegeven en ontkennen elke verantwoordelijkheid. Ook gaven zij aan dat Pegg het schoolvoorbeeld is van iemand die een graantje mee wil pikken van de bekendheid en fortuin van Connor McGregor!

 

 

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page