Bestuur KBN karatebond Nederland in zijn geheel opgestapt Nieuws
Nieuws

Bestuur KBN karatebond Nederland in zijn geheel opgestapt

Bestuur KBN karatebond Nederland in zijn geheel opgestapt

Bestuur karatebond opgestapt, het complete bestuur van de Nederlandse karatebond is afgetreden.

Middels een motie van wantrouwen egen voorzitter Jan Scholte Albers en vicevoorzitter Carmelita Reeberg is besloten dat het bestuur van de KBN in zijn geheel aftreedt. Dit gebeurde afgelopen zondag tijdens een algemene ledenvergadering waar de motie van wantrouwen werd ingediend tegen de twee bestuursvoorzitters.

Foto: KBN/NOC?NSF
Foto: KBN/NOC?NSF

Voordat de motie werd behandeld, besloot het gehele bestuur op te stappen

De overige bestuursleden besloten de motie van wantrouwen niet af te wachten en zich solidair te verklaren met Scholte Albers en Reeberg. Dus voordat de motie werd behandeld, besloot het gehele bestuur in zijn geheel dan maar op te stappen. Het was al een langere tijd rommelig binnen de bond over de varen koers. Ook werden er al vacatures uitgeschreven voor open vallende functies, zoals die van voorzitter. Dus een breuk zat al langer in de lucht.

Verkiezingen voor een nieuw bestuur in Januari 2018

Op 14 januari 2018 wordt er een interim-bestuur gekozen, dit gebeurt tijdens een nieuwe uitgeschreven ledenvergadering. De druk op een nieuw bestuur is hoog want In maart staat in Nederland de Dutch Open op het programma, een van de kwalificatietoernooien voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Het is dus zaak om op tijd weer alle neuzen de zelfde kant op te krijgen binnen de KBN.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws