Beruchte vechter weigerde Overeem in 3 gevechten (video) Nieuws
Nieuws

Beruchte vechter weigerde Overeem in 3 gevechten (video)

Beruchte vechter weigerde Overeem in 3 gevechten (video)

Alistair Overeem zegt dat Fedor Emelianenko hem drie keer heeft afgewezen. Volgens Overeem weigerde de Rus het tegen hem op te nemen in zijn terugkeer gevecht.

In plaats daarvan neemt Emelianenko het op tegen Tim Johnson in het hoofdevenement van Bellator 269 op 23 oktober. Een wrang detail is dat Overeem zelf ook op die datum vecht en wel voor de titel van Rico Verhoeven bij Glory Kickboxing.

Overeem zegt dat Emelianenko hem niet één keer heeft afgewezen, maar drie keer, Overeem probeert nu al meer dan tien jaar tegen de Rus te vechten. ,,We probeerden dat Fedor gevecht te maken, maar er was een soort radiostilte aan die kant", zei Overeem op The MMA Hour gisteren. ,,Maar dat zou iets zijn waar ik in geïnteresseerd was."

Dan maar kickboksen

Na mislukte gesprekken met Bellator om het gevecht met Emelianenko mogelijk te maken, is de Nederlander verder gegaan, maar in een andere richting. Hoewel hij een terugkeer in de MMA niet helemaal uitsluit, maakt zijn rentree naar zijn oude liefde, de kickbokswereld.

,,We probeerden die strijd in 2010 te maken, toen hij tegen Werdum vocht en ik tegen Brett Rogers weigerde",aldus Overeem. ,,Nadat hij van Werdum had verloren, probeerden we dat gevecht aan te gaan. Hij weigerde, en nu heeft hij geweigerd. Dus dat zijn drie afwijzingen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws