BERUCHTE VECHTER: 'Dit is de nieuwe ik' (video) Nieuws
Nieuws

BERUCHTE VECHTER: 'Dit is de nieuwe ik' (video)

BERUCHTE VECHTER: 'Dit is de nieuwe ik' (video)

Gabbi Tuft voormalig WWE worstel superster is naar buiten getreden om zijn nieuwe zelf te presenteren. Zij spreekt openbaar over haar geslachtstransformatie. Tuft worstelde voor het laatst voor WWE in 2012.

In een interview met TMZ sprak Tuft over de verandering van man naar vrouw. De vechter zat lange tijd vast in haar eigen lichaam maar besloot de knoop door te hakken. Tuft onderging en geslacht veranderende operatie en gaat nu als vrouw door het leven.

Tuft die jarenlang optrad onder de ringnaam Tyler Reks. Verscheen voor het eerst in "Smackdown" in 2010. Worstelde vervolgens met enkele van de beste namen in de sport, waaronder John Cena, CM Punk en Ryback.

Niet meer bang

,,Dit is de kant van mij die zich in de schaduw heeft verscholen, bang en bang voor wat de wereld zou denken; bang voor wat mijn familie, vrienden en volgers zouden zeggen of doen", zei Tuft in een emotionele IG-post.

,,Ik ben niet langer bang en ik ben niet langer bang. Ik kan nu met vertrouwen zeggen dat ik van mezelf houd om WIE ik ben."

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/britain-hart-verslaat-paige-vanzant-tijdens-knucklemania/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws