BERUCHTE VECHTER: 'Dit is de nieuwe ik' (video)
Home / Nieuws / BERUCHTE VECHTER: ‘Dit is de nieuwe ik’ (video)

BERUCHTE VECHTER: ‘Dit is de nieuwe ik’ (video)

Gabi Tuft transgender

Gabbi Tuft voormalig WWE worstel superster is naar buiten getreden om zijn nieuwe zelf te presenteren. Zij spreekt openbaar over haar geslachtstransformatie. Tuft worstelde voor het laatst voor WWE in 2012.

In een interview met TMZ sprak Tuft over de verandering van man naar vrouw. De vechter zat lange tijd vast in haar eigen lichaam maar besloot de knoop door te hakken. Tuft onderging en geslacht veranderende operatie en gaat nu als vrouw door het leven.

Tuft die jarenlang optrad onder de ringnaam Tyler Reks. Verscheen voor het eerst in “Smackdown” in 2010. Worstelde vervolgens met enkele van de beste namen in de sport, waaronder John Cena, CM Punk en Ryback.

Niet meer bang

,,Dit is de kant van mij die zich in de schaduw heeft verscholen, bang en bang voor wat de wereld zou denken; bang voor wat mijn familie, vrienden en volgers zouden zeggen of doen”, zei Tuft in een emotionele IG-post.

,,Ik ben niet langer bang en ik ben niet langer bang. Ik kan nu met vertrouwen zeggen dat ik van mezelf houd om WIE ik ben.”

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Opgepakt! UFC’er Jon Jones ZWAAR in de problemen

De Amerikaan werd eerder vandaag opgepakt door de politie van Las Vegas.

Stuiterbal ‘KO’! Rus MEPT rivaal keihard naar de grond (video)

Dat ging er hard aan toe

Hufter! MMA’er MEPT straatvechter KO ‘slaat door’ (video)

Er zijn gasten die de boodschap niet begrepen hebben

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page