BERUCHTE VECHTER: 'Dit is de nieuwe ik' (video)
Home / Nieuws / BERUCHTE VECHTER: ‘Dit is de nieuwe ik’ (video)

BERUCHTE VECHTER: ‘Dit is de nieuwe ik’ (video)

Gabi Tuft transgender

Gabbi Tuft voormalig WWE worstel superster is naar buiten getreden om zijn nieuwe zelf te presenteren. Zij spreekt openbaar over haar geslachtstransformatie. Tuft worstelde voor het laatst voor WWE in 2012.

In een interview met TMZ sprak Tuft over de verandering van man naar vrouw. De vechter zat lange tijd vast in haar eigen lichaam maar besloot de knoop door te hakken. Tuft onderging en geslacht veranderende operatie en gaat nu als vrouw door het leven.

Tuft die jarenlang optrad onder de ringnaam Tyler Reks. Verscheen voor het eerst in “Smackdown” in 2010. Worstelde vervolgens met enkele van de beste namen in de sport, waaronder John Cena, CM Punk en Ryback.

Niet meer bang

,,Dit is de kant van mij die zich in de schaduw heeft verscholen, bang en bang voor wat de wereld zou denken; bang voor wat mijn familie, vrienden en volgers zouden zeggen of doen”, zei Tuft in een emotionele IG-post.

,,Ik ben niet langer bang en ik ben niet langer bang. Ik kan nu met vertrouwen zeggen dat ik van mezelf houd om WIE ik ben.”

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page