Beruchte 'Russische Mike Tyson' eerder uit de cel Nieuws
Nieuws

Beruchte 'Russische Mike Tyson' eerder uit de cel

Beruchte 'Russische Mike Tyson' eerder uit de cel

Bijgenaamd de 'Russische Mike Tyson', werd Khurtsidze opgepakt als onderdeel van een ingrijpende federale operatie voor zijn vermeende rol in de Shulaya Enterprise. Dit was een Russisch misdaadsyndicaat. Uiteindelijk werd Khurtsidze veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf wegens afpersing en samenzwering

Khurtsidze werd opnieuw veroordeeld tot tijd uitgezeten, plus een week gevolgd door twee jaar onder toezicht staande vrijlating. De procedure die dinsdag werd gehouden bij de Southern District Court in New York City werd gestart door de advocaten van de Rus.

Weer boksen

De 44-jarige Khurtsidze zal naar verwachting ergens volgende week worden vrijgelaten uit hechtenis. Volgens zijn advocaten kunnen er echter bepaalde immigratiebeperkingen zijn, die zijn vrijlating bemoeilijken. Khurtsidze heeft geen Amerikaans visum.

Het is niet duidelijk of Khurtsidze in de Verenigde Staten zal kunnen blijven, waar hij tot aan zijn arrestatie als professioneel bokser heeft gewoond en gewerkt. Of dat hij zal worden gedeporteerd naar de Republiek Georgië, zijn thuisland, zoals gebruikelijk als men geen Amerikaans visum heeft. Volgens sommige media is Khurtsidze van plan zijn carrière als bokser voort te zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws