Beruchte MMA-broers pleegden fraude met tienduizenden euro's
Home / Nieuws / Beruchte MMA-broers pleegden fraude met tienduizenden euro’s

Beruchte MMA-broers pleegden fraude met tienduizenden euro’s

Beruchte MMA-broers pleegden fraude met tienduizenden euro's

De twee MMA-broers die er van worden verdacht een 21-jarige jongeman te hebben vermoord, blijken bij een grote fraude met overheidsgeld te zijn betrokken.

Marco en Gabriele Bianchi worden verdacht op brute wijze een man te hebben vermoord door op her in te slaan en trappen in Rome, Italië. Nu er een onderzoek loopt Daan de twee zijn er enkele zaken aan het licht gekomen waaronder fraude met tienduizenden euro’s.

Guardia di Finanza, de Italiaanse FIOD, nam de twee broers onder de loep. Het blijkt dat. de mannen een uitkering genoten van de staat, maar dat deze ten onrechte was toegekend. Niet alleen de broers maar ook twee medeverdachten blijken bij de fraude betrokken te zijn.

Moordenaars

Naast een lange gevangenis straf als de twee schuldig worden bevonden moeten zijn ook het ten onrechte uitgekeerde bedrag retourneren met daarop een fikse boete. De fraude kwam aan het licht doordat de mannen op social media pronkte met dikke horloges en auto’s.

De verdachte broers ontkennen de fraude via hun advocaat: “Mijn cliënten weten niet eens wat het betekent”, zegt hun advocaat Massimiliano Pica. Het motief voor de moord op de jongeman was naar alle waarschijnlijkheid racisme. Hij was wel geboren in Italië maar van Kaapverdische afkomst.

Bekijk ook

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

‘Contract in de zak!’ UFC’er MEPT rivaal aan diggelen

Een spervuur van hamervuisten en stoten op het canvas bezegelde de deal

Angst nekte Joshua in Usyk gevecht! ‘Deze bokser brak hem’

Zo erg dat dit zijn bokscarrière verpestte

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page