Beruchte Chinese vechters toegevoegd aan Glory 46 (China) Nieuws
Nieuws

Beruchte Chinese vechters toegevoegd aan Glory 46 (China)

Beruchte Chinese vechters toegevoegd aan Glory 46 (China)

Vechters van de beruchte Tagour Martial Arts School toegevoegd aan Glory 46 China

Beruchte Chinese vechters toegevoegd aan Glory 46 (China)

De gevechtskaarten voor GLORY 46 China en GLORY 46 SuperFight Series zijn afgerond, het eerste historische evenement van de organisatie op het vasteland van China dat op zaterdag 14 oktober plaatsvindt.

Sanda kampioenen

Chinese nationale Sanda kampioenen zijn geselecteerd om te vechten voor de menigte die het Guangzhou Gymnasium zal vullen op de avond van de partijen, waaronder drie atleten die uit de beruchte Tagou Martial Arts School.

Tagou's Xiang Ye, een bekende Sanda-beoefenaar, zal zijn vaardigheden testen tegen 20-jarige Australische prospect Junior Tafa onder GLORY-regels. Deze zwaargewicht match-up zal dienen als het GLORY 46 China co-headline gevecht.

Sanda World Cup titel

In 2016 won Ye alle erkende Sanda-wedstrijden in zijn gewichtsklasse. Hij is ook een actueel lid van het Chinese National Sanda Team, zijn indrukwekkende lijst van prestaties omvat een Sanda World Cup titel (meer dan 90 kg) in 2016, en China National Games winst (meer dan 90 kg) in 2014, 2016 en 2017.

Tafa, die een torenhoog figuur is met zijn bijna twee meter in lengte, is een protégé van UFC zwaargewicht en de K-1 Grand Prix winnaar Mark Hunt.

GLORY 46 China zal ook de eerste wereldwijde uitzending bevatten, van een professioneel Sanda gevecht, waarin Hongxing Kong Yang Sun zal aantreden. Deze bijzondere partij wordt gevochten op 60 kilogram onder professionele Sanda regels.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws