Bert Kops worstellegende en vechtsport pionier krijgt realtime TV serie Nieuws
Nieuws

Bert Kops worstellegende en vechtsport pionier krijgt realtime TV serie

Bert Kops worstellegende en vechtsport pionier krijgt realtime TV serie

Facebook
Facebook

Delen van een passie

“Dat mensen op deze manier een kijkje krijgen in mijn leven en in mijn gym vind ik echt heel erg leuk, maar vooral ook heel erg spannend. Het delen van mijn passie is het liefste wat ik doe en ik hoop dat de kijkers zo ook zien wat er allemaal schuil gaat achter het runnen van een gym en het trainen van MMA-kampioenen en iedereen die bij ons bij Kops te vinden is.” Zegt Kops in zijn interview met Spike TV die de serie brengen. “Bert Kops is een legende en we zijn als Spike dan ook zeer vereerd dat wij samen met hem deze docu-serie mogen maken. Naast het uitzenden van MMA- en kickbokswedstrijden, zoals het internationale Bellator en het lokale World Fighting League, willen we op deze manier onze kijkers kennis laten maken met de wereld die daar achter huist. Bert Kops is met zijn entourage het perfecte gezelschap om dit te laten zien.” Zegt Maurice Hols General Manager van Viacom Benelux, de partij achter Spike TV.

Facebook
Facebook

De TV serie Team Kops wordt geproduceerd door Tigris Media en is vanaf 21 mei iedere maandag om 22:30 uur te zien op Spike, ga kijken want het wordt vast een unieke inkijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws