Bert Kops: "Rico is een vriend van mij maar toch train ik zijn tegenstander" Nieuws
Nieuws

Bert Kops: "Rico is een vriend van mij maar toch train ik zijn tegenstander"

Bert Kops: "Rico is een vriend van mij maar toch train ik zijn tegenstander"

Foto: Facebook Kops
Foto: Facebook Kops

Volgende week zaterdag 29 september is het zover voor Inocente en Verhoeven zij zullen dan lijnrecht tegenover elkaar staan in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Er zal worden gestreden om de wereldtitel kickboksen die nu in handen is van Verhoeven.

Knock-out power

Beide vechters zullen elkaar geen duimbreedte lengte geven in het aanstaande gevecht, sterker nog een knock-out is wat zowel Innocente als Verhoeven in gedachten hebben om de partij snel tot een einde te brengen.

Inocente beschikt al over een keiharde knock-out en staat er om bekend deze gericht en doeltreffend uit te kunnen voeren, maar heeft aanscherping nodig vandaar dat Bert Kops zijn expertise ingeschakeld wordt. Op Facebook meld Kops: "Lieve mensen luister goed, Rico is een vriend van mij maar wil deze man de gelegenheid bieden om goed te trainen deze week. "

Lopend of gestrekt

Verhoeven daarentegen beschikt ook over een stevige knock-out maar traint met zijn vertrouwde team. Volgende week zal duidelijk worden of Inocente en Verhoeven gestrekt of lopend de ring uit zullen wandelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws