Beroemde musici die vechtsport beoefenen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Beroemde musici die vechtsport beoefenen

Beroemde musici die vechtsport beoefenen

Beroemde musici die je in zo elkaar kunnen meppen

Het klinkt wellicht als een beladen titel, maar vergis je niet in een muzikant als je voortaan een muziek concert bezoekt. Wellicht is het beter om het boe geroep achterwege te laten, denk dus goed na voor je een glas bier richting de bühne gooit. Het kan zomaar eens slecht met je aflopen.

Zie je het al gebeuren? De muziek staat wat hard, je hebt gedronken en wordt overmoedig door de ophitsers naast je in het publiek. Je besluit een glas bier richting het podium te gooien. deze landt recht op de artiest. Foutje bedankt? Of …..

In de praktijk is het voorgekomen dat een beroemde artiest het podium af stormde om een dergelijke onverlaat de les te lezen. Bekijk onderstaande video maar eens waar  Maynard James Keenan zanger van Tool het aan de stok krijgt met een zogenaamde fan.

Maynard James Keenan zanger van Tool

Keenan heeft een paarse band in Braziliaans Jiu Jitsu. Hij begon met training als gevolg van een groot aantal stalkers en pesterijen die hij van fans had meegemaakt.

Dave Mustaine van de Heavy Metal band Megadeth:

Mustaine heeft zwarte banden in Taekwondo WTF en Ukidokan Karate. In 2007 werd hij een Goodwill Ambassadeur voor de World Taekwondo Federation.

Mustaine heeft zwarte banden in Taekwondo WTF en Ukidokan Karate
Dave Mustaine tweede van links

Willie Nelson

Willie kreeg zijn 5e graad zwarte band in de kunst van Gong Kwon Yu Sul, een moderne Koreaanse martial arts-systeem. In de afgelopen 20 jaar heeft hij getraind in de kunst van Taekwondo en Gong Kwon Yu Sul, met behulp van zijn tijd in zijn tourbus, Honeysuckle Rose, als een middel van het beoefenen van technieken.

Def Leppard’s Phil Collen

Phil Collen, de gitarist van Def Leppard, traint als een atleet om zijn rockster lichaamsbouw te behouden. Collen, ook de zanger en gitarist van Manraze, heeft niet veel vrije tijd, maar als hij dat wel heeft, werkt hij  met zijn trainer, wereldklasse Muay Thai instructeur Jean Carrillo.

Collen heeft een zwarte band in Kenpo en traint traditionele Muay Thai terwijl hij op reis in vorm probeert te blijven voor het podium.

Poison-drummer Rikki Rockett

Rikki Rockett is een zwarte band in Braziliaans Jiu-Jitsu onder Renato Magno.

Dus wijze les voor de stalkers, ruziezoekende fans van artiesten let op wie je pest of uitlacht de volgende keer dat je bijvoorbeeld Pinkpop bezoekt. Je zou zomaar eens echte sterretjes kunnen gaan zien.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page