Beroemde musici die vechtsport beoefenen Nieuws
Nieuws

Beroemde musici die vechtsport beoefenen

Beroemde musici die vechtsport beoefenen

Beroemde musici die je in zo elkaar kunnen meppen

Het klinkt wellicht als een beladen titel, maar vergis je niet in een muzikant als je voortaan een muziek concert bezoekt. Wellicht is het beter om het boe geroep achterwege te laten, denk dus goed na voor je een glas bier richting de bühne gooit. Het kan zomaar eens slecht met je aflopen.

Zie je het al gebeuren? De muziek staat wat hard, je hebt gedronken en wordt overmoedig door de ophitsers naast je in het publiek. Je besluit een glas bier richting het podium te gooien. deze landt recht op de artiest. Foutje bedankt? Of .....

In de praktijk is het voorgekomen dat een beroemde artiest het podium af stormde om een dergelijke onverlaat de les te lezen. Bekijk onderstaande video maar eens waar Maynard James Keenan zanger van Tool het aan de stok krijgt met een zogenaamde fan.

Maynard James Keenan zanger van Tool

Keenan heeft een paarse band in Braziliaans Jiu Jitsu. Hij begon met training als gevolg van een groot aantal stalkers en pesterijen die hij van fans had meegemaakt.

Dave Mustaine van de Heavy Metal band Megadeth:

Mustaine heeft zwarte banden in Taekwondo WTF en Ukidokan Karate. In 2007 werd hij een Goodwill Ambassadeur voor de World Taekwondo Federation.

Dave Mustaine tweede van links
Dave Mustaine tweede van links

Willie Nelson

Willie kreeg zijn 5e graad zwarte band in de kunst van Gong Kwon Yu Sul, een moderne Koreaanse martial arts-systeem. In de afgelopen 20 jaar heeft hij getraind in de kunst van Taekwondo en Gong Kwon Yu Sul, met behulp van zijn tijd in zijn tourbus, Honeysuckle Rose, als een middel van het beoefenen van technieken.

Def Leppard's Phil Collen

Phil Collen, de gitarist van Def Leppard, traint als een atleet om zijn rockster lichaamsbouw te behouden. Collen, ook de zanger en gitarist van Manraze, heeft niet veel vrije tijd, maar als hij dat wel heeft, werkt hij met zijn trainer, wereldklasse Muay Thai instructeur Jean Carrillo.

Collen heeft een zwarte band in Kenpo en traint traditionele Muay Thai terwijl hij op reis in vorm probeert te blijven voor het podium.

Poison-drummer Rikki Rockett

Rikki Rockett is een zwarte band in Braziliaans Jiu-Jitsu onder Renato Magno.

Dus wijze les voor de stalkers, ruziezoekende fans van artiesten let op wie je pest of uitlacht de volgende keer dat je bijvoorbeeld Pinkpop bezoekt. Je zou zomaar eens echte sterretjes kunnen gaan zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws