Berkenbosch wint bij World Police & Fire Games - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Berkenbosch wint bij World Police & Fire Games

Berkenbosch wint bij World Police & Fire Games

Joey Berkenbosch pakt brons op The World Police & Fire Games!

Joey Berkenbosch die getraind wordt door legendarische en top vechtsporter Bert Kops (Sportcentrum Kops uit Amsterdam)is 3e geworden na een ietwat tegenvallend begin, door een onverwacht verlies in de  1e ronde van Rusland…Hij kwam in de herkansingen sterk terug door USA te verslaan, de ronde erna gaven India en Kazachstan op door blessures… om de strijd om het brons versloeg Joey wederom een Amerikaan. Via zijn Facebook pagona deed Bert Kops verslag van de strijd.

Joey Berkenbosch pakt brons op The World Police & Fire Games!

Over Police & Fire Games

De World Police & Fire Games is een competitie in de Olympische Spelen met 10.000 atleten die wetstoepassing, brandweerlieden en officieren vertegenwoordigen van justitie, reclassering, douane, immigratie en brandweerkorpsen uit 65 landen over de hele wereld die concurreren in 65 sporten.

Veiligheidsdiensten uit de hele wereld

In 1985 heeft de World Police & Fire Games Federation, een non-profit organisatie geleid door de California Police Athletic Federation, de World Police & Fire Games opgericht. Vandaag zijn deze spellen een spectaculaire 10-daagse internationale sportevenement die actieve en gepensioneerde politieagenten, brandweerlieden en andere publieke veiligheidsdiensten uit de hele wereld de gelegenheid bieden hun atletische uitmuntendheid te tonen. Wordt tweejaarlijks op oneven cijfers gehouden, blijft WPFG groeien in termen van aanwezigheid en aantal deelnemende landen.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page