Berkenbosch wint bij World Police & Fire Games Nieuws
Nieuws

Berkenbosch wint bij World Police & Fire Games

Berkenbosch wint bij World Police & Fire Games

Joey Berkenbosch pakt brons op The World Police & Fire Games!

Joey Berkenbosch die getraind wordt door legendarische en top vechtsporter Bert Kops (Sportcentrum Kops uit Amsterdam)is 3e geworden na een ietwat tegenvallend begin, door een onverwacht verlies in de 1e ronde van Rusland...Hij kwam in de herkansingen sterk terug door USA te verslaan, de ronde erna gaven India en Kazachstan op door blessures... om de strijd om het brons versloeg Joey wederom een Amerikaan. Via zijn Facebook pagona deed Bert Kops verslag van de strijd.

Berkenbosch wint bij World Police & Fire Games

Over Police & Fire Games

De World Police & Fire Games is een competitie in de Olympische Spelen met 10.000 atleten die wetstoepassing, brandweerlieden en officieren vertegenwoordigen van justitie, reclassering, douane, immigratie en brandweerkorpsen uit 65 landen over de hele wereld die concurreren in 65 sporten.

Veiligheidsdiensten uit de hele wereld

In 1985 heeft de World Police & Fire Games Federation, een non-profit organisatie geleid door de California Police Athletic Federation, de World Police & Fire Games opgericht. Vandaag zijn deze spellen een spectaculaire 10-daagse internationale sportevenement die actieve en gepensioneerde politieagenten, brandweerlieden en andere publieke veiligheidsdiensten uit de hele wereld de gelegenheid bieden hun atletische uitmuntendheid te tonen. Wordt tweejaarlijks op oneven cijfers gehouden, blijft WPFG groeien in termen van aanwezigheid en aantal deelnemende landen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws