Benny Adegbuyi hoopt dit jaar nog te vechten tegen Badr Hari Nieuws
Nieuws

Benny Adegbuyi hoopt dit jaar nog te vechten tegen Badr Hari

Benny Adegbuyi hoopt dit jaar nog te vechten tegen Badr Hari
Benny Adegbuyi hoopt dit jaar nog te vechten tegen Badr Hari

De tegenstander van Badr Hari voor het inmiddels uitgestelde gevecht van 7 november, Benjamin Adegbuyi hoopt op een gevecht nog dit jaar.

In een exclusief interview met Antenna Sport geeft Benny Adegbuyi zijn kijk op het zoveelste uitstel van het gevecht. "Ik ben een beetje van streek. Ik was heel goed voorbereid. Ik denk dat ik het best was voorbereid in mijn hele carrière. Ik herhaal, ik kan niet wachten om te vechten. Ik hoop dat het niet lang duurt," aldus Adegbuyi.

Toch heeft Adegbuyi begrip voor de situatie en voelt mee met Badr: "Ik wens hem een ​​goed herstel toe, en gezond te worden, omdat ik vermoed dat hij een nogal moeilijke periode doormaakt ”, verklaarde Adegbuyi. Hij hoopt hoopt dit jaar nog tegen Badr Hari te kunnen vechten.

Zoveelste uitstel

GLORY zelf kondigde het afstel aan met een verklaring: "Het is erg teleurstellend, want Badr en zijn coaches hebben er alles aan gedaan om infectie te voorkomen. We kunnen de gezondheid van de 14 atleten en teamleden die het evenement bijwonen niet op het spel zetten. Daarom hebben we besloten GLORY 76 uit te stellen", zei Scott. Rudmann, Executive Vice President van GLORY.

Deze verklaring riep nogal wat vragen op want hoe kunnen vechters en medewerkers besmet raken als het event pas op 7 november is. En er geen van hen in contact is geweest met besmette personen. Bronnen melden dat het event toch geen doorgang had kunnen hebben doordat de komende weken alle topsoort behalve voetbal is stilgelegd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws