Ben Askren: De nieuwe luis in de pels voor elke UFC weltergewicht vechter – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ben Askren: De nieuwe luis in de pels voor elke UFC weltergewicht vechter

Ben Askren: De nieuwe luis in de pels voor elke UFC weltergewicht vechter

Ben Askren uit pensioen en tekent bij de UFC
Youtube

Sinds hij met pensioen is gegaan als kampioen in het weltergewicht, daagde hij toch nog links en rechts vechters uit. En nu Askren wellicht bij de UFC toetreedt, na een potentiële “ruil” tussen twee van de grootste organisaties, voert hij het tempo aardig op.

Als je aandacht hebt besteed aan Askren, al is dit maar een beetje, dan weet je dat Ben Askren al jaren in de UFC wil vechten. Nu blijkt dit dus dichtbij te komen aangezien er een ruil op handen is tussen hem en Demetrious Johnson. Askren staat onder contract bij ONE Championship en Johnson bij de UFC, maar dat zal snel veranderen.

Wie durft er tegen Askren te vechten?

Nu Askren richting de UFC schijnt te vertrekken is hij alvast begonnen om zijn potentiële tegenstanders wakker te schudden. Via  Askren’s Twitter account zien wie hij heeft uit gedaagd sinds het nieuws woensdagmiddag bekend werd. De meest opvallende namen zijn toch wel Georges StPierre en de gebroeders Nick en Nate Diaz. Maar ook een Darren Till wordt niet gespaard, iets lager op zijn lijst staan Mike Perry, Jorge Masvidal, Colby Covington en Alan Jouban.

Ook Khabib Nurmagomedov staat hoog op de lijst, de man die Conor McGregor na een lange woorden oorlog versloeg, wordt niet over het hoofd gezien. Experts menen dan ook dat als er een Askren versus Khabib strijd zou komen, Askren wel eens als winnaar uit de bus zou kunnen komen. Voor nu en er nog geen officiële ruil plaats heeft gevonden blijft het bij een social media strijd.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page