Bemoeial Jake Paul moet zich koest houden 'Niet nodig' Nieuws
Nieuws

Bemoeial Jake Paul moet zich koest houden 'Niet nodig'

Bemoeial Jake Paul moet zich koest houden 'Niet nodig'

Jake Paul heeft te horen gekregen dat de UFC hem niet nodig heeft om hun geldzaken met vechters te regelen. Paul is verwikkeld in een vete met de organisatie baas Dana White sinds de YouTube-ster Ben Askren vorig jaar knock-out sloeg.

UFC-baas White was destijds sceptisch over de gerapporteerde pay-per-view-verkopen voor het evenement. Paul sloeg daarop terug en bekritiseerde White voor het te weinig betalen van zijn vechters. De YouTube-ster heeft zelfs gezworen zich terug te trekken uit het boksen, als White de omstandigheden voor zijn atleten zou verbeteren.

De UFC-baas negeerde de uitdaging van Paul en beschuldigde hem van het nemen van prestatie verhogende middelen om zijn nieuwe bokscarrière op weg te helpen. Commentator Jon Anik denkt dat de UFC de betrokkenheid van Paul niet nodig heeft omdat zij de absolute leider in vechtsport zijn.

Echt niet nodig

,,Ik denk dat Dana White hem waarschijnlijk genoeg respecteert om de discussie aan te gaan met Jake Paul. Maar we hebben hem gewoon niet nodig", zei hij tegen DAZN. ,,We zijn niet alleen de MMA-leider maar nu ook de vechtsport leiders. UFC pay-per-views (betaald online kijken. red), zijn nog nooit zo hoog geweest als ze nu zijn."

White heeft in het verleden geweigerd om met Paul of zijn broer Logan samen te werken, maar sloot onlangs niet uit dat Paul eens zou vechten in de UFC. Anik, die naar eigen zeggen heeft genoten van Paul's opkomst in de vechtsport, denkt dat de 25-jarige slim is door de UFC in zijn voordeel te gebruiken

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws