Bellator Wereldkampioen Gegard Mousasi: ‘Ik stop met MMA vechten’ Nieuws
Nieuws

Bellator Wereldkampioen Gegard Mousasi: ‘Ik stop met MMA vechten’

Bellator Wereldkampioen Gegard Mousasi: ‘Ik stop met MMA vechten’
Bellator Wereldkampioen Gegard Mousasi: ‘Ik stop met MMA vechten’

Kersvers uit zijn gewonnen partij tegen Rory MacDonald op Bellator 206 afgelopen weekend, vertelde Mousasi gisteren aan Omroep West dat hij volgend jaar stopt met MMA vechten.

In de Talkshow “Frits” van de omroep vertelde de MMA-wereldkampioen bij Bellator dat hij nog maximaal één jaar wil vechten. Daarna zegt hij vaarwel tegen de Mixed Martial Arts (MMA). De gedreven vechter van Kops Gym Amsterdam leek vastberaden in zijn betoog.

Blessure

“Ik vecht nog hoogstens drie keer in mijn laatste jaar”, zegt Mousasi. Hij heeft diverse redenen om er mee op te houden, vooral de gezondheid is er een van. Het gevaar op ernstige blessures ligt contant op de loer. Ook Mousasi bleef dit niet bespaart want tijdens zijn debuut bij Bellator liep hij eerder een gebroken oogkas op.

Maar ook de kans dat de hersenen een flinke tik krijgen is een reëel gevaar volgens Mousasi. Zijn gevecht tegen MacDonald wist hij redelijk schadeloos door te komen, Hij versloeg zijn tegenstander binnen 2,5 minuut van de tweede ronde op knockout. Met deze winst verdedigde Mousasi met succes zijn Bellator wereldtitel en is hiermee de meest succesvolle Nederlander binnen Bellator.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws