Bellator veteraan Marlon Sandro beschuldigd van poging tot moord Nieuws
Nieuws

Bellator veteraan Marlon Sandro beschuldigd van poging tot moord

Bellator veteraan Marlon Sandro beschuldigd van poging tot moord

Marlon Sandro bevindt zich in ernstig heet water in Brazilië hij wordt beschuldigd van poging tot moord

De 37 Bellator veteran wordt geconfronteerd met meerdere aanklachten voor twee afzonderlijke vermeende incidenten in de afgelopen drie maanden. Hij werd ervan beschuldigd zijn verloofde te hebben aan aangevallen op 14 december in Rio de Janeiro, Brazilië. Sandro zou naar verluidt de armen van Tayssa Wuensche hebben verwond, haar in het midden van de straat hebben gewurgd en haar blijven slaan en schoppen tot zijn bewusteloos werd. Nadat ze weer wakker was geworden is zij direct naar de politie gestapt.

Tot twintig jaar de cel in

De MMA vechter krijgt te maken met een poging tot moord voor dit incident, zo staat in het politierapport. De politie heeft de zaak onderzocht nadat deze op sociale media en via de media op 15 december openbaar werd. Sandro kan tot 20 jaar gevangenisstraf krijgen als hij schuldig wordt bevonden.

Lei Maria da Penha wet

De pers kreeg ook een tweede politierapport te zien dat op 9 februari werd ingediend. In die ene zei Wuensche dat ze door Sandro om 18.30 uur bedreigd werd. lokale tijd die dag. Wuensche vroeg geen bescherming aan bij de politie destijds, het rapport luidt, dat Sandro werd beschuldigd van de 'Lei Maria da Penha', een wet die vrouwen beschermt tegen huiselijk geweld in Brazilië.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws