Bellator vedergewichtkampioen Daniel Straus betrokken bij ernstig motor ongeluk – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bellator vedergewichtkampioen Daniel Straus betrokken bij ernstig motor ongeluk

Bellator vedergewichtkampioen Daniel Straus betrokken bij ernstig motor ongeluk

Bellator-vedergewicht Daniel Straus is volgens zijn manager betrokken geweest bij een ernstig motor ongeluk.

Matt Aptaker van JanusSports bevestigde donderdag op Bleacher Report dat de vechter zich op dit moment herstelde in een ziekenhuis in Florida na het ongeluk dat op zondagochtend vroeg plaatsvond. Aptaker zegt dat de voormalige kampioen zich het ongeluk niet herinnert.

Bellator vedergewichtkampioen Daniel Straus betrokken bij ernstig motorongeluk

“Het is nog te vroeg om iets te vertellen,” zei Aptaker over Straus die naar verluidt zijn armen en benen gebruikt en bij bewustzijn is en praat.

“Op de vroege zondagmorgen was ik betrokken bij een motorongeluk,” zei Straus in een verklaring aan Bleacher Report. “Ik ben momenteel aan het herstellen en zal hopelijk binnenkort terugkeren naar de Bellator-kooi. Ik waardeer alle goede wensen en vraag dat mensen de privacy van mijn familie in deze moeilijke tijd respecteren. ”

Straus komt van zijn eerste verliezen, eerst tegen Patricio Freire bij Bellator 178 in april, en dan het laatst naar Emmanuel Sanchez bij Bellator 184 in oktober. Hij heeft momenteel een 24-8 professioneel MMA-record en heeft geen gevecht geboekt momenteel.

Hij is een voormalige tweevoudig Bellator-vedergewichtkampioen.

Hij versloeg Pat Curran bij Bellator 106 in 2013 om zijn eerste vedergewichttitel te winnen, maar verloor die in de herkansing bij Bellator 112. Hij won de titel in november 2015 nadat hij Freire bij Bellator 145 versloeg. Hij verloor de titel opnieuw eerder dit jaar en heeft sindsdien niet meer gewonnen.

Straus worstelde op de middelbare school, maar geraakte in een moeilijke periode nadat hij tussen 2004 en 2007 gevangen was gezet na een poging tot diefstal. Hij begon zijn MMA-carrière nadat hij door een vriend was geïntroduceerd in de sport na zijn vrijlating. Hij maakte zijn debuut bij FO: New Blood in februari 2009.

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page