Bellator: ‘Rapper 50 Cent betaald $ 1 miljoen aan winnaar weltergewicht toernooi’ Nieuws
Nieuws

Bellator: ‘Rapper 50 Cent betaald $ 1 miljoen aan winnaar weltergewicht toernooi’

Bellator: ‘Rapper 50 Cent betaald $ 1 miljoen aan winnaar weltergewicht toernooi’
Bellator: ‘Rapper 50 Cent betaald $ 1 miljoen aan winnaar weltergewicht toernooi’

Rapper 50 Cent werkt samen met Bellator MMA aan een nieuwe samenwerking. Een kledinglijn en het uitdelen van $ 1 miljoen aan de winnaar van de komende weltergewicht Grand Prix, hoort bij de deal.

Afgelopen donderdag 26 september kondigde Bellator (onderdeel van Viacom), de ​​samenwerking aan met Curtis '50 Cent 'Jackson voor een nieuwe kledinglijn en een sponsorschap met zijn eigen merk champagne.

Misschien is het interessantste deel van deze nieuwe samenwerking dat 50 Cent een deel van de opbrengst krijgt. Maar $ 1 miljoen betaalt aan de winnaar van de aanstaande Grand Prix van de Bellator weltergewicht divisie.

Grote geldprijs

De komende weltergewicht Grand Prix van Bellator zal acht vechters bevatten met de uiteindelijke winnaar die tot kampioen gekroond wordt. En als beloning een grote geldprijs mee naar huis neemt.

De weltergewicht Grand Prix start zaterdagavond bij Bellator 206 wanneer de voormalige kampioenen Douglas Lima en Andrey Koreshkov voor de derde keer elkaar ontmoeten in de kooi. De winnaar gaat door naar de volgende ronde van het toernooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws