Home / Nieuws / Bellator MMA: Khabib reageert op 50 Cent’s miljoenen aanbod om te vechten

Bellator MMA: Khabib reageert op 50 Cent’s miljoenen aanbod om te vechten

Khabib Nurmagamedov tegen Tony Ferguson de ring in op 7 apri

‘Stuur me de tijd en plaats’: Was Khabib Nurmagomedov’s antwoordt op 50 Cent’s $ 2 miljoen aanbod om te komen vechten bij Bellator MMA. Hij kreeg het aanbod nadat de kampioen dreigde op te stappen bij de UFC.

Khabib Nurmagomedov heeft een ontsnappingsroute uit de UFC aangeboden gekregen, nadat hij dreigde te stoppen wat werd veroorzaakt door de behandeling van mede-Russische Zubaira Tukhugov.

Rapper 50 Cent heeft gezegd dat hij Nurmagomedov $ 2 miljoen zal betalen om te vechten voor Bellator MMA, een rivaliserende organisatie van de UFC.

Niet de enige

‘De UFC is niet de enige in de stad’, schreef 50 op Instagram, voordat de onofficiële woordvoerder van Bellator er aan toe voegde dat Tukhugov ook welkom zou zijn om over te stappen.

‘Ik denk dat het verkeerd is wat de UFC met Khabib doet, ze doen niet hetzelfde met McGregor. Ik betaal $ 2m cash vanavond als hij voor me wil vechten bij Bellator. ‘

Instagram

Nurmagomedov reageerde direct op de Instagram-post en zei tegen 50: ‘Stuur me maar de locatie’, voordat de In Da Club-zanger aanbood om ’s ochtends een vliegtuig te sturen om Khabib in te vliegen’.

Tukhugov bestormde afgelopen weekend de kooi en gaf Conor McGregor een klap nadat de Ier zich had overgegeven aan Nurmagomedov in een lichtgewicht titelgevecht.

Kans

UFC-president Dana White zei in de nasleep dat Tukhugov nooit meer in zijn organisatie zou vechten, voordat Nurmagomedov terugkwam met een ultimatum om te zeggen dat als zijn ‘broer’ weggaat, hij dat ook zal doen.

50 Cent rook zijn kans om een ​​toptalent aan te trekken en te recruteren voor Bellator, 50 voegde afgelopen vrijdagavond nog toe: ‘Ik zal later met Dana en je contract handelen.’

Bekijk ook

MMA-vechter dood aangetroffen in hotelkamer

De 29-jarige MMA-vechter was in Chisinau, waar hij een wedstrijd had tegen Lilian Grosu.

Bokskampioen Wladimir Klitschko op zee aan dood ontsnapt

Voormalig zwaargewicht kampioen Wladimir Klitschko, werd gered door de Spaanse kustwacht nadat het luxe jacht waar hij aan boord was in brand vloog.

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife