Bellator KB7: Jorina Baars wint van Anke van Gestel! Nieuws
Nieuws

Bellator KB7: Jorina Baars wint van Anke van Gestel!

Bellator KB7: Jorina Baars wint van Anke van Gestel!

Jorina Baars heeft haar partij tegen Anke van Gestel gewonnen op Bellator KB7!

De 28-Jarige vechtster uit Den Helder heeft een goed gevecht geleverd en wist Anke van Gestel te verslaan. Zij wist in haar debuut gevecht in Bellator Cris Cyborg te verslaan die inmiddels een grote kampioen in de UFC is. Wereldwijd was dit groot nieuws vooral in de MMA kringen. Baars heeft diverse wereld titels op haar naam staan. en nu verslaat zij dus ook Anke van Gestel uit België. Al vroeg twitterde men over het succes van Jorina, goed om te zien dat wereldwijd vechtsport fans onze Nederlandse talenten volgen!

Eerste debuut al een groot succes

Haar debuut partij waar Jorina vocht tegen de beruchte Cris Cyborg was ook al een groot succes, en deed nogal wat sof opwaaien in de MMA wereld, begrote Cyborg verslagen door een Nederlandse. Dit was wel gelijk de opmaat naar meer succes in de Bellator competitie want ook nu zegeviert zij dus weer! En ditmaal op Anke van Gestel. Wij zullen nog veel meer gaan horen van Jorina Baars, die ongetwijfeld nog meer successen zal gaan behalen in de Bellator divisie. Wij feliciteren Jorina dan ook met haar overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws