Bellator acht-man zwaargewicht toernooi met Fedor Emelianenko, Chael Sonnen! Nieuws
Nieuws

Bellator acht-man zwaargewicht toernooi met Fedor Emelianenko, Chael Sonnen!

Bellator acht-man zwaargewicht toernooi met Fedor Emelianenko, Chael Sonnen!

Fedor Emelianenko, Chael Sonnen komen uit in een Bellator acht-man zwaargewicht toernooi!

Bellator MMA zal in 2018 een acht-man zwaar zwaar toernooi houden, waarbij de uiteindelijke winnaar het openstaande zwaargewicht kampioenschap van de organisatie claimt. Het toernooi, genaamd Bellator MMA World Grand Prix, zal zich in de loop van 2018 ontvouwen, waarbij de finales hopelijk voor het einde van het jaar zullen plaatsvinden.

Bellator acht-man zwaargewicht toernooi met Fedor Emelianenko, Chael Sonnen!

Het veld bevat een aantal van de grootste namen van de organisatie: Fedor Emelianenko, Chael Sonnen, Quinton "Rampage" Jackson, Frank Mir, Roy Nelson, Matt Mitrione, Muhammed "King Mo" Lawal en huidig ​​licht zwaargewicht kampioen Ryan Bader.

Bellator heeft de toernooi card nog niet aangekondigd, maar wordt naar verwachting de komende maanden verwacht.

Emelianenko (36-5) is de meest gedecoreerde van het stel. De 41-jarige Rus werd ooit algemeen beschouwd als de beste vechter in de wereld. Hij maakte zijn debuut voor Bellator eerder dit jaar, met een knock-out verlies van Mitrione in het pay-per-view-evenement van Bellator in juni.

Jackson (37-12) en Mir (18-11) zijn beide voormalige UFC-kampioenen. Sonnen (29-15-1) is een voormalige drievoudige, multidivisionele titelchallenger in de UFC.

Bellator heeft het hele jaar hints laten vallen over een mogelijk zwaargewichttoernooi.

Het zwaargewicht kampioenschap is leeg sinds mei 2016. Het is niet de eerste keer dat Bellator-president Scott Coker een zwaargewicht Grand Prix heeft georganiseerd. Coker organiseerde een toernooi van acht man onder de vlag van Strikeforce tussen 2011 en 2012. De huidige UFC light zwaargewicht kampioen Daniel Cormier versloeg Josh Barnett via unanieme beslissing in de toernooifinales in mei 2012.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws