Bellator 200; live Gegard Mousasi vs Rafael Carvalho kijken – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bellator 200; live Gegard Mousasi vs Rafael Carvalho kijken

Bellator 200; live Gegard Mousasi vs Rafael Carvalho kijken

Aankomend weekend van 25 mei organiseert Bellator vanuit de SSE Arena in Londen haar 200ste event met een aantal bekende Nederlandse MMA vechters zoals Gegard Mousasi en Costello van Steenis. Als het lukt om Carvalho te verslaan dan neemt Mousasi de wereldtitel mee naar Nederland. Dit wil de echte MMA fan niet missen en voor diegene  die er niet live bij kunnen zijn doet Bellator een uniek live verslag, en wel via haar Instagram-account met Jorina Baars vanuit Londen. Aanstaande zaterdag zie je vanaf 22:00 of het Mousasi ook echt lukt om de titel mee naar huis te nemen.

Bellator 200; live Gegard Mousasi vs Rafael Carvalho kijken

Nog een topper die de kooi in gaat

Zoals eerder genoemd zal ook Costello van Steenis (tevens KOPS Gym), de kooi betreden en de uitdaging aan gaan met Kevin Fryer als tegenstander. Ook van Costello wordt veel verwacht en het zal dan ook een stevige partij worden. Van Steenis is vooral berucht om zijn grond technieken waarmee hij 6 van zijn 9 overwinningen heeft behaald, een van de signature trainingstechnieken van KOPS Gym. Maar Costello is er van overtuigd dat ook zijn staande techniek hem een voordeel zullen geven. Van Steenis traint namelijk met Gegard Mousasi op hetzelfde niveau.

Verschillende manieren om Bellator 200 live te kijken

Naast dat je via Instagram mee kunt kijken zijn er ook online diverse Bellator Live Streams beschikbaar zoals via Fight Live . Bellator 200 is er een die je niet missen mag aangezien enkele van Nederlands beste MMA vechters aantreden en hopelijk zullen zegevieren.

 

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page