'BEKKEN DICHT': Vechtbaas klaar met commentaar op beleid
Home / Nieuws / ‘BEKKEN DICHT’: Vechtbaas klaar met commentaar op beleid

‘BEKKEN DICHT’: Vechtbaas klaar met commentaar op beleid

Dana White

Dana White, UFC-baas is klaar met de discussie over de tussentijdse titel controverse rondom zwaargewicht kampioen Francis Ngannou. “Iedereen bekken dicht en laat me doen wat ik al 20 jaar doe.”

Recentelijk raakte White in een heftige woordenstrijd met de manager van Francis Ngannou, Marquel Martin. Met wie hij onlangs in een verhitte ruzie verzeild raakte op sociale media. Direct nadat het nieuws bekend werd dat Cyril Gane tegen Derrick Lewis zou vechten voor een zwaargewicht interim titel brak de hel los.

Ngannou en zijn team waren furieus en geschokt, maar White zegt dat deze afwisten van de plannen en niet zo moeten “lopen te zeiken” maar door moeten gaan. ,,Dat is een hoop onzin, jullie zijn niet geschokt. We hebben het hier al weken over”, zegt White tegen Ngannou’s team te hebben gezegd.

Stop met zeiken

”Je wist dat dit zou komen als we geen deal rond zouden krijgen.’En het is niet anders dan iets anders. Dit is een miljoen keer gebeurd.” White legde vervolgens kort uit hoe de UFC werkt en waarom Lewis vs. Gane “absoluut logisch is”. Ook zegt White geen onervaren persoon te zijn en weet waar hij mee bezig is.

,,Waarom houdt niet iedereen gewoon zijn bek en laat me doen wat ik de afgelopen twintig jaar heb gedaan?”, zei White in een interview met MMA Junkie. ,,Als je wilt vechten, ik heb elke zaterdag gevechten. Als je niet wilt vechten, geen probleem. Maar dan moet je ook niet zieken als iemand anders tussentijds vecht. ” De winnaar van Gane vs. Lewis zal naar verwachting later dit jaar tegen Ngannou vechten.

Bekijk ook

Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober

De UFC heeft nog geen locatie voor het evenement bekend gemaakt.

McGregor haakt af! ‘Rolstoelbokswedstrijd komt later wel’

McGregor's, voormalig UFC-kampioen, moet de handschoenen aantrekken in een rolstoelbokswedstrijd

UFC uitgedaagd door Bellator vechtbaas! 1 miljoen inzet

Scott Coker daagt Dana White uit voor UFC en Bellator cross-promotiegevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page