Home / Nieuws / BEKIJK: Trailer van Desert Strike met Mike Tyson in de hoofdrol

BEKIJK: Trailer van Desert Strike met Mike Tyson in de hoofdrol

Mike Tyson speelt de hoofdrol in de film Desert Strike. Gebaseerd op de gelijknamige videogame die in 1992 werd gecreëerd door Electronic Arts.

Nu bijna 30 jaar later op het grote scherm: Desert Strike, een film met de voormalige wereldkampioen zwaargewicht “Iron” Mike Tyson en Hafþór Júlíus Björnsson in de hoofdrol. Björnsson is bekend door de populaire HBO-serie Game Of Thrones. En sterkte man deelnemer.

Vechter en acteur

Tyson speelt een voormalige militair die een groep Egyptische vluchtelingen moet beschermen in steden die verwoest zijn door oorlog. Op het toneel verschijnt de IJslandse acteur die een huurling speelt. Die misbruik maakt van de crisis om op zoek te gaan naar goud en geld dat hem rijk zal maken.

In de trailer die viraal ging, zie je een confrontatie tussen de twee. Het is een actiefilm die wordt aangevuld met actie met vuurwapens. Dit is niet de eerste filmervaring van Iron Mike zijn.

De 54-jarige ex-bokser maakte een gedenkwaardige verschijning in The Hangover-saga, toen hij optrad als zichzelf. Bjornsson van zijn kant verwierf wereldfaam door La Montaña te spelen, een van de meest gevreesde personages in de Game Of Thrones-serie.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het ...

GLORY Kickbokser Tarik Khbabez in actie bij grote brand (video)

Tarik Khbabez stond eind januari nog in de ring tegenover GLORY Kampioen Rico Verhoeven in ...

🍷 UFC’er Paulo Costa stomdronken in topgevecht: ‘Kon niet anders’

Paulo Costa deed gisteren een bekentenis. De topvechter die bij de UFC in september vorig ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page