BEKIJK: Rappende UFC-Kampioen bespot om muziekvideo clip Nieuws
Nieuws

BEKIJK: Rappende UFC-Kampioen bespot om muziekvideo clip

BEKIJK: Rappende UFC-Kampioen bespot om muziekvideo clip

Voormalig UFC-kampioen weltergewicht Tyron Woodley is terug in de rap scene met zijn gloednieuwe muziekvideo 'Dead Ass'.

Dead Ass werd uitgebracht op 30 december 2019 en met één blik op het commentaargedeelte van de video, het is veilig om te zeggen dat de fans er niet echt van genieten. De video is nu iets meer dan een week actief en heeft slechts 5000 weergaven gekregen. Ook de commentaren onder de video zijn niet van de lucht.

Niet alleen fans, maar zelfs top-UFC-weltergewicht Leon Edwards maakt de rapcarrière van Woodley belachelijk. Het paar staat gepland om te vechten op UFC London in maart. Edwards zegt dat de rap muziek die Woodley maakt net zo erg is als zijn vecht kwaliteiten.

Niet om aan te horen

Woodley regeerde de weltergewicht divisie van juli 2016 tot maart 2019. Hij stapte voor het laatst in de kooi in maart 2019 tijdens UFC 235, waar hij tegen Kamaru Usman vocht, woodley verloor zijn titel via unanieme beslissing.

Of de muziekvideo echt zo slecht is en de rap kwaliteiten van Woodley wellicht aangescherpt moeten worden, daar mag u zelf over oordelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws