Home / Nieuws / 🎥 | Bekende YouTube bokser rooft mee tijdens plunderingen

🎥 | Bekende YouTube bokser rooft mee tijdens plunderingen

Jake Paul, de Amerikaanse Youtuber en bokser, was in een winkelcentrum dat zaterdagavond werd geplunderd. En de mensen op sociale media vonden het helemaal niet leuk.

De YouTube-ster werd op video vastgelegd op Fashion Square in Scottsdale, Arizona. Plunderend met andere demonstranten. De video riep gelijk reacties op: “Hij is een miljonair die plundert terwijl mensen buiten protesteren. Neergeschoten worden met rubberen kogels, traangas, in elkaar geslagen worden door politie enz.”

Jake paul heeft een nettowaarde van 19 miljoen dollar en een gigantisch platform dat voornamelijk uit kinderen bestaat, en hij plundert hier terwijl anderen worden betrapt en geslagen? ” Was een volgend commentaar.

Bekende YouTube bokser

Paul versloeg zijn tegenstander, mede YouTuber AnEsonGib, in slechts 2 minuten en 18 seconden aan het begin van dit jaar in een bokswedstrijd. Paul was de favoriet op weg naar de wedstrijd en Gibs onstabiele, ongemakkelijke houding zorgde ervoor dat het gevecht kort was.

Nadat Paul Gib voor de derde keer had neergeslagen, stopte de scheidsrechter het gevecht. Het YouTuber vs. YouTuber-evenement, dat populair was op Twitter en meer aandacht kreeg dan het hoofdevenement, eindigde met een overwinning voor Paul.

Bekijk ook

Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Bokslegende Mike Tyson maakt zich op voor een sensationele terugkeer naar de ring, 14 jaar ...

STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

Op het Bellator MMA-front was het de afgelopen maanden stil, maar dat kan in de ...

GLORY brengt kickbokswedstrijden op regionale zenders

Hoe stil het nog is voor een aankondiging van nieuwe events en plannen bij GLORY ...