🎥 | Bekende YouTube bokser rooft mee tijdens plunderingen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 | Bekende YouTube bokser rooft mee tijdens plunderingen

🎥 | Bekende YouTube bokser rooft mee tijdens plunderingen

Jake Paul, de Amerikaanse Youtuber en bokser, was in een winkelcentrum dat zaterdagavond werd geplunderd. En de mensen op sociale media vonden het helemaal niet leuk.

De YouTube-ster werd op video vastgelegd op Fashion Square in Scottsdale, Arizona. Plunderend met andere demonstranten. De video riep gelijk reacties op: “Hij is een miljonair die plundert terwijl mensen buiten protesteren. Neergeschoten worden met rubberen kogels, traangas, in elkaar geslagen worden door politie enz.”

Jake paul heeft een nettowaarde van 19 miljoen dollar en een gigantisch platform dat voornamelijk uit kinderen bestaat, en hij plundert hier terwijl anderen worden betrapt en geslagen? ” Was een volgend commentaar.

Bekende YouTube bokser

Paul versloeg zijn tegenstander, mede YouTuber AnEsonGib, in slechts 2 minuten en 18 seconden aan het begin van dit jaar in een bokswedstrijd. Paul was de favoriet op weg naar de wedstrijd en Gibs onstabiele, ongemakkelijke houding zorgde ervoor dat het gevecht kort was.

Nadat Paul Gib voor de derde keer had neergeslagen, stopte de scheidsrechter het gevecht. Het YouTuber vs. YouTuber-evenement, dat populair was op Twitter en meer aandacht kreeg dan het hoofdevenement, eindigde met een overwinning voor Paul.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page