? | Bekende YouTube bokser rooft mee tijdens plunderingen Nieuws
Nieuws

? | Bekende YouTube bokser rooft mee tijdens plunderingen

? | Bekende YouTube bokser rooft mee tijdens plunderingen

De YouTube-ster werd op video vastgelegd op Fashion Square in Scottsdale, Arizona. Plunderend met andere demonstranten. De video riep gelijk reacties op: "Hij is een miljonair die plundert terwijl mensen buiten protesteren. Neergeschoten worden met rubberen kogels, traangas, in elkaar geslagen worden door politie enz."

"Jake paul heeft een nettowaarde van 19 miljoen dollar en een gigantisch platform dat voornamelijk uit kinderen bestaat, en hij plundert hier terwijl anderen worden betrapt en geslagen? " Was een volgend commentaar.

Bekende YouTube bokser

Paul versloeg zijn tegenstander, mede YouTuber AnEsonGib, in slechts 2 minuten en 18 seconden aan het begin van dit jaar in een bokswedstrijd. Paul was de favoriet op weg naar de wedstrijd en Gibs onstabiele, ongemakkelijke houding zorgde ervoor dat het gevecht kort was.

Nadat Paul Gib voor de derde keer had neergeslagen, stopte de scheidsrechter het gevecht. Het YouTuber vs. YouTuber-evenement, dat populair was op Twitter en meer aandacht kreeg dan het hoofdevenement, eindigde met een overwinning voor Paul.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws