Bekende vechters fan van kunstwerken Nederlandse Levi - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bekende vechters fan van kunstwerken Nederlandse Levi

Bekende vechters fan van kunstwerken Nederlandse Levi

Bekende vechters delen kunstwerken van Nederlandse Levi
Levi temidden van enkele design posters

Je hoeft niet altijd in de ring te staan om in de vechtsport actief ter zijn. Dit geldt ook voor de Nederlandse designer Levi.

Zijn passie is vechtsport en Graphic Design, onder de naam DesignedByLevi, komen de meest creatieve vechtposters tot stand. Wij kwamen in contact met Levi en waren benieuwd naar zijn achtergrond en design werk.

Van hobby naar meer

“Van jongs af aan ben ik actief binnen de grafische wereld. Na mijn studie afgerond te hebben ben ik sinds 3 jaar werkzaam als Graphic Designer binnen de sierteeltsector. Mijn hobby voor vechtsport is te groot om daar niets mee te doen, “aldus Levi.

“Vandaar heb ik twee jaar geleden DesignedByLevi opgericht om al mijn gemaakte vechtsport posters te kunnen verzamelen en te delen met liefhebbers via Instagram of mijn website. Het verkopen van de posters doe ik niet, zodat ik geen rechten schend van vechtsport organisaties. “

Erkenning

Het werk van Levi vast op ook onder bekende vechters; “Een aantal bekende vechters, zoals Jairzinho Rozenstruik, Anthony Johnson, Marc Diakiese, Nieky Holzken en Khamzat Chimaev hebben mijn werk gedeeld. Ook ontvang ik steeds meer en meer positieve reacties vanuit de wereldwijde vechtsport community. “

“Het leren en oefenen om professioneler en creatiever te werk te gaan is een onwijs leuk proces. Eens hoop ik dan ook officiële vecht-posters te kunnen maken voor UFC, Bellator of Glory Kickboxing,” sluit Levi af. Levi zijn werk is te volgen via zijn Instagram account.

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page