Bekende vechter zwaar getroffen door Covid: 'Onderschat het niet' Nieuws
Nieuws

Bekende vechter zwaar getroffen door Covid: 'Onderschat het niet'

Bekende vechter zwaar getroffen door Covid: 'Onderschat het niet'

Chris Leben, voormalig UFC-vechter werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis voor Covid 19 complicaties. Vandaag post Leben een alles zeggende video nadat hij eerder zei, dat er met het virus valt niet te spotten.

Voormalig UFC-vechter Leben ligt momenteel in het ziekenhuis na ademhalingsproblemen na een periode van zware COVID besmetting. Afgelopen week plaatste Leben een foto van zich zelf op Instagram waar hij zegt af te wachten welke schade het virus heeft veroorzaakt in zijn lichaam

Schade

In het verleden had Leben al een pittige strijd toen hij af wilde kicken van drugs en drank. De vechter is al jaren drugs en alcohol vrij. Nu voert hij dus een strijd met het Covid virus. In een video die Leben vandaag online plaatste is te zien dat hij gekoppeld is aan monitor apparatuur en zuurstof.

In een eerdere post zei Leben; ,,Dit virus is een sloper, nu onderzoeken om te zien welke schade ik heb opgelopen. " Hoelang het herstel zal duren voor Leben die nog steeds actief is als Bare Knuckle bokser is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws