Bekende vechter slaat 5 mannen in elkaar: 'kan zich niets herinneren'
Home / Nieuws / Bekende vechter slaat 5 mannen in elkaar: ‘kan zich niets herinneren’

Bekende vechter slaat 5 mannen in elkaar: ‘kan zich niets herinneren’

Bekende vechter slaat 5 mannen in elkaar: 'kan zich niets herinneren'

Chael Sonnen, voormalig UFC-vechter en ESPN-analist zegt dat hij een vechtpartij tegen 5 mannen in een hotel zich niet kan herinneren. Sonnen die zware aanklachten van mishandelingen tegen zich ziet, blijkt geheugen verlies te hebben.

Ex-vechter Sonnen vertelde de politie dat hij zich het incident in een hotel in Las Vegas vorig jaar, dat leidde tot 11 aanklachten van mishandeling leidde, niet kan herinneren. Sonnen werd vorige week voorgeleid voor de aanklachten, waaronder één door wurging, nadat hij naar verluidt vijf verschillende mannen had geslagen of geschopt in Las Vegas op 12 december.

Watskeburt?

Sonnen vertelde de politie dat zowel hij als zijn vrouw “zich er niets van herinnerden”, aldus het Review-Journal. Hij heeft blijkbaar ook meerdere keren aan de politie gevraagd of iedereen in orde was. Zijn vrouw, Brittany, vertelde de politie dat ze de hele tijd sliep (lees verder onder video).

Slachtoffers Christopher en Julie Stellpflug hebben vrijdag een rechtszaak aangespannen tegen Sonnen en beweerden dat hij hen herhaaldelijk had geslagen zonder enige provocatie in het Four Seasons-hotel. Sonnen zou Christopher hebben verwurgd terwijl Julie bleef schreeuwen om hulp. Sonnen zou haar vervolgens tegen een lamp hebben gegooid en haar in het gezicht hebben geslagen.

Aanklacht

Een bewaker, een hotelingenieur en een andere man die in het hotel verbleef, probeerden allemaal in te grijpen, maar Sonnen sloeg of schopte elk van hen tot bloedens toe. Vorige week werd een nieuwe klacht ingediend en volgende week is er een hoorzitting.

Sonnen heeft sinds 2019 niet meer actief gevochten en heeft sinds zijn pensionering als MMA-analist gewerkt. ESPN heeft Sonnen uit elke analyse en artikels gehaald sinds zijn arrestatie.

Bekijk ook

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Billy 'Bruce Lee' leverkicks rivaal kotsmisselijk! 'Nasty'

Billy ‘Bruce Lee’ leverkicks rivaal kotsmisselijk! ‘Nasty’ (video)

Deze ging schreeuwend van de pijn en kotsmisselijk naar het canvas

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page