Bekende vechter ontslagen als coach: 'Liet scholieren vechten' Nieuws
Nieuws

Bekende vechter ontslagen als coach: 'Liet scholieren vechten'

Bekende vechter ontslagen als coach: 'Liet scholieren vechten'

Mark Munoz de voormalige UFC-vechter is "ontslagen" als coach omdat hij studenten liet boksen om een ​​ruzie te beslechten. Munoz werd in 2020 de worstelcoach bij Fairmont Private Schools in Anaheim, Californië.

Volgens TMZ kregen de studenten ruzie en gingen toen naar Mark Munoz om te vragen of ze bokshandschoenen konden krijgen om hun problemen op te lossen. Munoz zou de bokswedstrijd hebben goedgekeurd. Ouders waren niet zo blij met de wedstrijd en deden hun beklag.

Ontslagen

,,Een woordvoerder van de school weigerde in te gaan op de details van de beschuldigingen tegen Munoz, maar bevestigde wel dat de coach tot het einde van dit schooljaar met administratief verlof is geplaatst en dat zijn contract niet zal worden verlengt zodra het afloopt."

Munoz stond zo hoog als nummer 3 in de UFC-middengewicht divisie en was heel dicht bij een titelgevecht. Hij vocht tegen mensen als Nederlander Gegard Mousasi, Chris Weidman, Lyoto Machida, Damian Maia en Chris Leben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws