Home / Nieuws / Beruchte vechter sluit zich aan bij grote motorclub

Beruchte vechter sluit zich aan bij grote motorclub

Marcin Różalski, de Poolse vechter die onder andere bekend is om zijn vele tatoeages. Heeft zich aangesloten bij motorclub Bad Company. De vechters is zelfs tot president gemaakt van het nu nog Hangaround chapter van de club.

Topvechter Różalski, die een groot verleden heeft als kickbokser en MMA-vechter kwam de afgelopen tijd veelal in actie bij het Poolse KSW. Zijn laatste bare knuckle gevecht met UFC-veteraan Josh Barnett vorig jaar oktober, liep niet goed af voor de Pool.

Dikke knock-out

Barnett sloeg Różalski knock-out in de tweede ronde van hun gevecht tijdens het Genesis 1 evenement in Lodz. Via Instagram is te zien dat Różalski is aangenomen bij de Motorclub. Die ook de oprichting van haar nieuwe afdeling aankondigde op haar Facebook.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page